Металева двоярусна ліжко Діана

Металлическая двухъярусная кровать Диана Збільшити для перегляду

Під замовлення

10 447 грн.

Металл-Дизайн

  • Так
  • Ні

Тип ліжка: Односпальне, двоярусна, розбірна

Ящик для білизни: Відсутній

Матеріал: Метал

Гарантія: 18 міс

Інформація

Металева двоярусна ліжко Діана

Ще однією похідною конфігурацією ліжка «Діана» є ця приваблива двох'ярусна модель. Дуже витончена, ніжна і комфортна. З більш граціозними лініями, ніж аналогічна модель «Арлекіно» . На другому ярусі є безпечне огорожу, що запобігає падіння під час сну. І сходи, що ведуть на другий ярус, що не громіздка, з заоваленной низом і верхом, що виключає травматизм під час підйому. Ліжко ідеально підходить для класичного інтер'єру або для мебелірованни спальні для дівчаток. Ще одна перевага - вона виконується у всіх кольорах, що розширює можливості дизайнера.

За своїм смаком, ви можете купити металеву двоярусну ліжко «Діана» в одному із запропонованих кольорів.

 width =

Білий оксамит, синій, зелений і оранжевий кольори забарвлення тарифікуються одно кольором "Бордо"

Пропонуємо розглянути нове порошкове покриття "Зміїна шкіра" для металевих ліжок "Метал-Дизайн" та "Bella Letto" , що нагадують структуру зміїної шкіри. Довговічне порошкове покриття не мають аналогів на українському ринку . Дана структура покриття робить металевий виріб більш приємним на дотик, м'яким і ніжним на вигляд.

колір зміїна шкіра

В якості основи під матрац наспіл металевий каркас. Його надійність і міцність гарантують тривалий термін експлуатації.

При виготовленні ліжка "Діана" використаний екологічно чистий високоміцний прокатний метал товщиною 1,2 мм. Легка і надійна конструкція, елементи якої з'єднані клиноподібним замком, покрита порошковою фарбою «Evrospektr» виробництва Франції, що гарантує виробу привабливий зовнішній вигляд на довгі роки і зручність в експлуатації.

Метал, з якого зроблена розбірна металева двоярусна ліжко "Діана", пройшов всі екологічні тести, тому така металеве ліжко безпечна для екології та здоров'я людини. Каркас двох'ярусної металевого ліжка "Діана" зроблений з порожніх труб, що надає йому маленьку масу і високу міцність самої металевого ліжка.

Габаритні розміри ліжка:

Висота від підлоги до підстави, мм Це також буде сприяти цілісності і жорсткості основи ліжка для забезпечення правильного використання пружинного блоку. Така підстава підходить як для матраців на пружинному блоці "Боннель" , так і матраців на пружинному блоці" Покет Спрінг "(незалежному) . Крім того, збільшиться термін експлуатації безпружинних матраців , що не буде западин і горбів як від ламельного підстави.

Вартість опції ДВП підкладки: