Металеве ліжко Жозефіна

Металлическая кровать Жозефина Збільшити для перегляду

Під замовлення

9 550 грн.

Металл-Дизайн

  • 8 см
  • 3,5 см
  • Так
  • Ні

Тип ліжка: двоспальне

Ящик для білизни: Відсутній

Матеріал: Метал

Гарантія: 18 міс

Інформація

Металеве ліжко Жозефіна

Ця шикарна ліжко надійна і міцна, але в той же час проста і зручна. Красива, велична француженка Жозефіна - вона не могла залишити байдужим Наполеона. Багате деталями оздоблення, вензелі підкреслюють імператорський шик даної моделі. І колірна гамма, як і личить фаворитки, складається з розкішних відтінків: чорний оксамит, чорне золото, чорна мідь, білий оксамит і ін. Будучи сусідами з дорогими тканинами, канделябрами, візерунковими шпалерами і натуральним деревом, ця красуня відчувала б себе чудово. Якщо Ви віддаєте перевагу розкішної «класиці» або імператорського стилю «ампір», то ця ліжко для Вас.

За своїм смаком, ви можете купити металеве ліжко «Жозефіна» в одному з пропонованих квітів. У темному - вона елегантна і святкова, в світлому - ніжна і прекрасна. < img class = "img-responsive" src = "/ img / cms / Metal-Design / snake.jpg" alt = "колір зміїна шкіра" width = "598" height = "287" />

В якості основи під матрац наспіл металевий каркас. Його надійність і міцність гарантує тривалий термін експлуатації.

При виготовленні ліжка "Жозефіна" використаний екологічно чистий високоміцний прокатний метал товщиною 1,2 мм. Легка і надійна конструкція, елементи якої з'єднані клиноподібним замком, покрита порошковою фарбою «Evrospektr» виробництва Франції, яка гарантує виробу привабливий зовнішній вигляд на довгі роки і зручність в експлуатації.

Метал, з якого зроблена металеве ліжко "Жозефіна" , пройшов всі екологічні тести, тому така металеве ліжко безпечна для екології та здоров'я людини. Каркас металевого ліжка "Жозефіна" зроблений з порожніх труб, що надає йому маленьку масу і високу міцність самої металевого ліжка.

Відстань між металевими ламелями підстави під матрац (каркаса) за замовчуванням 8 см, в центрі розташована додаткова опорна ніжка. Можливо виготовлення підстави для матраца з подвоєним кількістю ламелей, в такому випадку відстань між ними складе 3,5 см. Вартість такого доопрацювання для двоспальному ліжку 400 грн, для односпальним - 200 грн.

Габаритні розміри ліжка:

Висота від підлоги до підстави, мм Висота Узголів'я (спинки), мм Висота ізножья (спинки), мм
270 1100 690 < / Td>

Всі металеві ліжка "Метал-Дизайн" для збереження довговічності ортопедичного матраца , а так само для створення додаткової рівній твердій майданчики під матрац можливо укомплектувати підкладкою з листа ДВП . Це також буде сприяти цілісності і жорсткості основи ліжка для забезпечення правильного використання пружинного блоку. Така підстава підходить як для матраців на пружинному блоці "Боннель" , так і матраців на пружинному блоці" Покет Спрінг "(незалежному) . Крім того, збільшиться термін експлуатації безпружинних матраців , що не буде западин і горбів як від ламельного підстави. У комплектації ліжок передбачено металевий 50 мм бортик по периметру, який зафіксує ДВП підкладку і матрац і запобіжить зсув матраца з підстави ліжка.

​​ Вартість опції ДВП підкладки:

  • На односпальне ліжко - 80 грн.
  • На двоспальне ліжко - 150 грн.

    Ліжко "Жозефіна" має відносно невелику вагу, завдяки чому досить мобільна. Її можна багаторазово легко розбирати і збирати без втрати при цьому естетичних і споживчих якостей. Ніжки ліжка регулюються по висоті.

    Ціна вказана без вартості матраца! В інтернет-магазині "СВІТ СНУ" ви можете замовити матраци різного ступеня жорсткості, з різними наповнювачами за найнижчими цінами.

    При замовленні вибирайте розмір, колір, необхідність доукомплектації листом ДВП або ущільненими ламелями.

    Відео металевого ліжка "Жозефіна":