Металева двоярусна ліжко Арлекіно

Металлическая двухъярусная кровать Арлекино Збільшити для перегляду

Під замовлення

10 631 грн.

Металл-Дизайн

  • Так
  • Ні

Тип ліжка: Односпальне, двоярусна, розбірна

Ящик для білизни: Відсутній

Матеріал: Метал

Гарантія: 18 міс

Інформація

Металева двоярусна ліжко Арлекіно

Універсальна металеве ліжко з ДСП спинками, що підходить як для дорослих, так і для дітей. Міцність конструкції забезпечують міцні вузлові з'єднання. На другому ярусі є безпечне огорожу, що запобігає падіння під час сну. Воно не громіздке, що дозволяє застеляти ліжко без особливих зусиль, і не створює враження замкнутості і нестачі повітря.
Зверніть увагу, міцна невелика сходи не закриває і не захаращує прохід біля ліжка як в деяких подібних моделях інших виробників.

Ліжко можна використовувати не тільки в інтер'єрі приватного будинку - дитячої, молодіжної, дачної спальні. Вона відмінно підійде для влаштування молодіжної спортивної готелю або дитячого табору, санаторію.

За своїм смаком, ви можете купити металеву розбірну двоярусну ліжко «Арлекіно» в одному із запропонованих кольорів.

 width =

Чорні ліжка комплектуються ДСП кольором "Світлий Венге", коричневі - кольором "Яблуня", металік - синій, помаранчевий, зелений рожевий, на вибір.

Пропонуємо розглянути нове порошкове покриття "Зміїна шкіра" для металевих ліжок "Метал-Дизайн" та "Bella Letto" , що нагадують структуру зміїної шкіри. Довговічне порошкове покриття не мають аналогів на українському ринку. Дана структура покриття робить металевий виріб більш приємним на дотик, м'яким і ніжним на вигляд.

колір зміїна шкіра

В якості основи під матрац наспіл металевий каркас. Його надійність і міцність гарантують тривалий термін експлуатації.

При виготовленні ліжка "Арлекіно" використаний екологічно чистий високоміцний прокатний метал товщиною 1,2 мм. Легка і надійна конструкція, елементи якої з'єднані клиноподібним замком, покрита порошковою фарбою «Evrospektr» виробництва Франції, що гарантує виробу привабливий зовнішній вигляд на довгі роки і зручність в експлуатації.

Метал, з якого зроблена розбірна металева двоярусна ліжко "Арлекіно", пройшов всі екологічні тести, тому така металеве ліжко безпечна для екології та здоров'я людини. Каркас металевого ліжка "Арлекіно" зроблений з порожніх труб, що надає йому маленьку масу і високу міцність самої металевого ліжка.

Відстань між металевими ламелями підстави під матрац (каркаса) за замовчуванням 8 см, в центрі розташована додаткова опорна ніжка. Можливо виготовлення підстави для матраца з подвоєною кількістю ламелей, в такому випадку відстань між ними складе 3,5 см. ​​Вартість такого доопрацювання для двоспальному ліжку 400 грн, для односпальним - 200 грн.

Габаритні розміри ліжка:

Висота від підлоги до підстави, мм Відстань між ярусами, мм Загальна висота ліжка, мм
260 970 1862

Всі металеві ліжка < a href = "/ 31_metall-dizajn"> "Метал-Дизайн" для збереження довговічності ортопедичного матраца , а так само для створення додаткової рівній твердій майданчика під матрац можливо укомплектувати підкладкою з листа ДВП . Це також буде сприяти цілісності і жорсткості основи ліжка для забезпечення правильного використання пружинного блоку. Така підстава підходить як для матраців на пружинному блоці" Боннель ", та і матраців на пружинному блоці" Покет Спрінг "(незалежному) . Крім того, збільшиться термін експлуатації безпружинних матраців , НЕ буде западин і горбів як від ламельного підстави.

​​ Вартість опції ДВП підкладки: < ul>

  • ​​ На односпальне ліжко - 80 грн.

    ліжко "Арлекіно" має відносно невелику вагу, завдяки чому досить мобільна. Її можна багаторазово легко розбирати і збирати без втрати при цьому естетичних і споживчих якостей. ніжками ліжка регуріруются по висоті.

    Характеристики

    Країна виробникУкраїна
    Ліжко з ящикамиНі

    Відгуки

    Напишіть відгук

    Металева двоярусна ліжко Арлекіно

    Металева двоярусна ліжко Арлекіно

    Тип ліжка: Односпальне, двоярусна, розбірна

    Ящик для білизни: Відсутній

    Матеріал: Метал

    Гарантія: 18 міс

    Аксесуари

    30 інших товарів в цій категорії:

    Доставка БЕЗКОШТОВНО!

    • по Сумам 
      при купівлі від 1000 грн

    • По Україні від 5000 грн*

    • доставляємо Новою Поштою

    • доставляємо Міст Экспресом

    Оплата

    • При отриманні товару (Суми)

    • Передплата в нашому магазині (готівкою або через термінал)

    • Наложеним платежем (передплата 10%)

    • Приват 24

    • По рахунку від ПП

    • Через LiqPay з будь-якої карти

    • Розстрочка, оплата частинами

    • Знижка 5% для УБД АТО та ООС

    Переглянуті товари