Металеве ліжко Діана

Металлическая кровать Диана Збільшити для перегляду

Під замовлення

5 638 грн.

Металл-Дизайн

  • 8 см
  • 3,5 см
  • Так
  • Ні

Тип ліжка: Одно-Двоспальне

Ящик для білизни: Відсутній

Матеріал: Метал

Гарантія: 18 міс

Інформація

Металеве ліжко Діана

Ця шикарна ліжко надійна і міцна, але в той же час проста і зручна.

Своєю появою «Діана» зобов'язана богині Стародавнього Риму. Однак, коріння слова латинські, в буквальному перекладі «Божественна». Звичайно, ця ліжко не Богами була створена, але граціозність ліній, плавність форм їй все-таки притаманні. Якщо поглянути на твори мистецтва античних часів, щось не пишне оздоблення було свідченням краси, а саме простота і плавність ліній, і правильність пропорцій. В основі цього способу, лежать саме врівноваженість форм і декору. Ця ліжко впишеться не тільки в класичний інтер'єр, але і в легкий провінційний. Ліжко "Діана" прекрасно підійде для створення стилю «Прованс» . Прекрасної варіацією ліжка «Діана» є односпальне модель. Вона елегантна і зручна, не переобтяжена в декорі. Однаково виграшно виглядатиме, як в світлих, так і в темних кольорах.

За своїм смаком або естетичним перевагам Ви можете купити металеве ліжко «Діана» в одному із запропонованих кольорів:

 width =

пропонуємо розглянути нове порошкове покриття "Зміїна шкіра" для металевих ліжок "Метал-Дизайн" та "Bella Letto" , що нагадують структуру зміїної шкіри. Довговічне порошкове покриття не мають аналогів на українському ринку. Дана структура покриття робить металевий виріб більш приємним на дотик, м'яким і ніжним на вигляд.

колір зміїна шкіра

В якості основи під матрац наспіл металевий каркас. Його надійність і міцність гарантують тривалий термін експлуатації.

При виготовленні ліжка "Діана" використаний екологічно чистий високоміцний прокатний метал товщиною 1,2 мм. Легка і надійна конструкція, елементи якої з'єднані клиноподібним замком, покрита порошковою фарбою «Evrospektr» виробництва Франції, яка гарантує виробу привабливий зовнішній вигляд на довгі роки і зручність в експлуатації.

Метал, з якого зроблена металеве ліжко "Діана" , пройшов всі екологічні тести, тому така металеве ліжко безпечна для екології та здоров'я людини. Каркас металевого ліжка "Діана" зроблений з порожніх труб, що надає йому маленьку масу і високу міцність самої металевого ліжка.

Відстань між металевими ламелями підстави під матрац (каркаса) за замовчуванням 8 см, в центрі розташована додаткова опорна ніжка. Можливо виготовлення підстави для 250 1150 (1100 для односпальним моделі) 450 (550 для односпальним моделі)

Всі металеві ліжка "Метал-Дизайн" для збереження довговічності ортопедичного матраца , а так само для створення додаткової рівній твердій майданчики під матрац можливо укомплектувати підкладкою з листа ДВП . Це також буде сприяти цілісності і жорсткості основи ліжка для забезпечення правильного використання пружинного блоку. Така підстава підходить як для матраців на < a href = "/ 35-zavisimye-pruzhiny-bonnel"> пружинному блоці "Боннель" , так і матраців на пружинному блоці "Покет Спрінг "(незалежному) . Крім того, збільшиться термін експлуатації безпружинних матраців , що не буде западин і горбів як від ламельного підстави. У комплектації ліжок передбачено металевий 50 мм бортик по периметру, який зафіксує ДВП підкладку і матрац і запобіжить зсув матраца з підстави ліжка.

​​ Вартість опції ДВП підкладки:

  • ​​ На односпальне ліжко - 80 грн. < / Strong>
  • ​​ На двоспальне ліжко - 150 грн.

    Ліжко "Діана" має невелику вагу, як для ліжка з металу, завдяки чому досить мобільна. Її можна багаторазово легко розбирати і збирати без втрати при цьому естетичних і споживчих якостей. Ніжки ліжка регулюються по висоті.

    Ціна вказана без вартості матраца! В інтернет-магазині "СВІТ СНУ" ви можете замовити матраци різного ступеня жорсткості, з різними наповнювачами за найнижчими цінами.

    При замовленні ліжка вибирайте розмір, колір,

Характеристики

Країна виробникУкраїна
Ліжко з ящикамиНі

Відгуки

Напишіть відгук

Металеве ліжко Діана

Металеве ліжко Діана

Тип ліжка: Одно-Двоспальне

Ящик для білизни: Відсутній

Матеріал: Метал

Гарантія: 18 міс

Аксесуари

30 інших товарів в цій категорії:

Доставка БЕЗКОШТОВНО!

  • по Сумам 
    при купівлі від 1000 грн

  • По Україні від 5000 грн*

  • доставляємо Новою Поштою

  • доставляємо Міст Экспресом

Оплата

  • При отриманні товару (Суми)

  • Передплата в нашому магазині (готівкою або через термінал)

  • Наложеним платежем (передплата 10%)

  • Приват 24

  • По рахунку від ПП

  • Через LiqPay з будь-якої карти

  • Розстрочка, оплата частинами

  • Знижка 5% для УБД АТО та ООС

Переглянуті товари