Металеве ліжко Скарлет

Металлическая кровать Скарлет Збільшити для перегляду

Під замовлення

7 628 грн.

Металл-Дизайн

  • 8 см
  • 3,5 см
  • Так
  • Ні

Тип ліжка: Півтора-Двоспальне

Ящик для білизни: Відсутній

Матеріал: Метал

Гарантія: 18 міс

Інформація

Металеве ліжко Скарлет

Дуже красива модель. У ній врівноважені і статика і динаміка ліній. Чи не перевантажена декором. Дуже елегантна і ошатна, особливо в темному виконанні. Проглядається фактура стіни через узголів'я з подвійною аркою і тонкими вензелями. Ця комбінація різних товщин, металевих труб, урізноманітнює її образ. Ліжко «Скарлет» прикрасить як класичний інтер'єр, так і провінційний. І все це, завдяки такій ненав'язливій романтичності і стриманою строгості в зовнішності. У поєднанні з розшитими подушками, з покривалом в оборках і рюшах і бантах, «Скарлет» чудово увіллється в будь-який інтер'єр.

Скарлетт - прекрасна сучасна ліжко, зручна, міцна і універсальна, одна з найпопулярніших моделей. Виконується у всіх пропонованих кольорах, має багато варіантів розмірів. Може бути полуторним і двоспальним .

За своїм смаком, ви можете купити металеве ліжко «Скарлет» в одному з пропонованих кольорів:

width =

Пропонуємо також розглянути нове порошкове покриття "Зміїна шкіра" для металевих ліжок "Метал-Дизайн" та "Bella Letto" , що нагадують структуру зміїної шкіри. Довговічне порошкове покриття не мають аналогів на українському ринку. Дана структура робить металевий виріб більш приємним на дотик, м'яким і ніжним на вигляд.

колір зміїна шкіра

В якості основи під матрац наспіл металевий каркас. Його надійність і міцність гарантують тривалий термін експлуатації.

При виготовленні ліжка "Скарлет" використаний екологічно чистий високоміцний прокатний метал товщиною 1,2 мм. Легка і надійна конструкція, елементи якої з'єднані клиноподібним замком, покрита порошковою фарбою, що гарантує виробу привабливий зовнішній вигляд на довгі роки і зручність в експлуатації.

Метал, з якого зроблена металеве ліжко "Скарлет", пройшов всі екологічні тести , тому така металеве ліжко безпечна для екології та здоров'я людини. Каркас металевого ліжка "Скарлет" зроблений з порожніх труб, що надає йому маленьку масу і високу міцність самої металевого ліжка.

Відстань між металевими ламелями підстави під матрац (каркаса) за замовчуванням 8 см, в центрі розташована додаткова опорна ніжка. Можливо виготовлення підстави для матраца з подвоєним кількістю ламелей, в такому випадку відстань між ними складе 3,5 см. ​​Вартість такого доопрацювання для двоспальному ліжку 400 грн, для односпальним - 200 грн. < / Strong>

Габаритні розміри ліжка:

Висота від підлоги до підстави, мм Висота Узголів'я (спинки), мм Висота ізножья (спинки), мм
250 1160 450

Всі металеві ліжка " Метал-Дизайн " для збереження довговічності ортопедичного матраца , а так само для створення додаткової рівній твердій майданчики під матрац можливо укомплектувати < strong> підкладкою з листа ДВП . Це також буде сприяти цілісності і жорсткості основи ліжка для забезпечення правильного використання пружинного блоку. Така підстава підходить як для матраців на пружинному блоці "Боннель" , так і матраців на пружинному блоці "Покет Спрінг" (незалежний м) . Крім того, збільшиться термін експлуатації безпружинних матраців < / A>, що не буде западин і горбів як від ламельного підстави. У комплектації ліжок передбачено металевий 50 мм бортик по периметру, який зафіксує ДВП підкладку і матрац і запобіжить зсув матраца з підстави ліжка.

​​ Вартість опції ДВП підкладки: