Металеве ліжко Маргарита

Металлическая кровать Маргарита Збільшити для перегляду

Під замовлення

5 097 грн.

Металл-Дизайн

  • 8 см
  • 3,5 см
  • Так
  • Ні

Тип ліжка: Одно-Двоспальне

Ящик для білизни: Відсутній

Матеріал: Метал

Гарантія: 18 міс

Інформація

Металеве ліжко Маргарита

Прекрасна сучасна ліжко, зручна, міцна і універсальна. Виконується у всіх пропонованих кольорах, має багато варіантів розмірів. Може бути односпальним, полуторним і двоспальним . Ця модель підходить не тільки для приватних інтер'єрів. Такий широкий асортимент дозволяє задовольнити всі вимоги дизайнерів і будівельників по підбору меблів для великих об'єктів, таких, як готелі, будинки відпочинку, дитячі оздоровчі центри. Наприклад там, де потрібно підібрати моделі однакової форми, але різних розмірів. Або зонувати території за кольором, наприклад, інтер'єри на одному поверсі в спокійній холодної гамі, а на іншому - в теплій і контрастною, але стильове рішення, разом з тим, має зберегтися. Ця модель прекрасно підійде для вирішення такого роду завдань.

За своїм смаком, ви можете купити металеве ліжко «Маргарита» в одному з пропонованих кольорів:

 width =

Пропонуємо також розглянути нове порошкове покриття "Зміїна шкіра" для металевих ліжок "Метал-Дизайн" та "Bella Letto" , що нагадують структуру зміїної шкіри. Довговічне порошкове покриття що не мають аналогів на українському ринку. Дана структура робить металевий виріб більш приємним на дотик, м'яким і ніжним на вигляд.

 колір зміїна шкіра

В якості основи під матрац наспіл металевий каркас. Його надійність і міцність гарантують тривалий термін експлуатації.

При виготовленні ліжка" Маргарита "використаний екологічно чистий високоміцний прокатний метал товщиною 1,2 мм. Легка і надійна конструкція, елементи якої з'єднані клиноподібним замком, покрита порошковою фарбою, що гарантує виробу привабливий зовнішній вигляд на довгі роки і зручність в експлуатації.

Метал, з віді зроблена металеве ліжко "Маргарита", пройшов всі екологічні тести, тому така металеве ліжко безпечна для екології та здоров'я людини. Каркас металевого ліжка "Маргарита" зроблений з порожніх труб, що надає йому маленьку масу і високу міцність самої металевого ліжка.

Відстань між металевими ламелями підстави під матрац (каркаса) за замовчуванням 8 см, в центрі розташована додаткова опорна ніжка. Можливо виготовлення підстави для матраца з подвоєним кількістю ламелей, в такому випадку відстань між ними складе 3,5 см. ​​Вартість такого доопрацювання для двоспальному ліжку 400 грн, для односпальним - 200 грн. < / Strong>

Габаритні розміри ліжка:

Висота від підлоги до підстави, мм Висота Узголів'я (спинки), мм Висота ізножья (спинки), мм
250 900 450

Всі металеві ліжка " Метал-Дизайн " для збереження довговічності ортопедичного матраца , а так само для створення додаткової рівній твердій майданчики під матрац можливо укомплектувати < strong> підкладкою з листа ДВП . Це також буде сприяти цілісності і жорсткості основи ліжка для забезпечення правильного використання пружинного блоку. Така підстава підходить як для матраців на пружинному блоці "Боннель" , так і матраців на пружинному блоці "Покет Спрінг" (незалежний м) . Крім того, збільшиться термін експлуатації безпружинних матраців < / A>, що не буде западин і горбів як від ламельного підстави. У комплектації ліжок передбачено металевий 50 мм бортик по периметру, який зафіксує ДВП підкладку і матрац і запобіжить зсув матраца з підстави ліжка.

​​ Вартість опції ДВП підкладки: