Металева двоярусна ліжко Діана на дерев'яних ніжках

Металлическая двухъярусная кровать Диана на деревянных ножках Збільшити для перегляду

Під замовлення

12 380 грн.

Металл-Дизайн

  • Так
  • Ні

Тип ліжка: Односпальне, двоярусна, розбірна

Ящик для білизни: & nbsp; Відсутня

Матеріал: & nbsp ; Метал, ніжки з дерева

Гарантія: & nbsp; 18 міс

Інформація

Металева двоярусна ліжко Діана на дерев'яних ніжках

Це нова інтерпретація двоярусного ліжка & laquo; Діана & raquo; . Переважання романтичної атмосфери і нікого чарівництва так і супроводжує новим моделям. Акуратні завитки і дивовижні декори навівають мимоволі асоціації з казковим оздобленням. Переплетення фактур дерева і металу підтримують образ. Прекрасна модель для дитячих оздоровчих таборів і будинків відпочинку. Міцна, красива, надійна і безпечна. Бортик безпеки зовсім не псує & nbsp; загальний вигляд. Компактна сходи без гострих кутів, що теж важливо для місць перебування дітей.

Ліжко & nbsp; ідеально підходить для класичного інтер'єру або для мебелірованни спальні для дівчаток. Ще одна перевага - вона виконується у всіх кольорах, що розширює можливості дизайнера.

За своїм смаком, ви можете купити металеву двоярусну ліжко & laquo; Діана двоярусне на дерев'яних ніжках & raquo; в одному з пропонованих квітів. & nbsp;

 width =

Білий оксамит, синій, зелений і оранжевий кольори забарвлення тарифікуються одно кольором "Бордо"

Пропонуємо розглянути нове порошкове покриття "Зміїна шкіра" & nbsp; для & nbsp; металевих ліжок "Метал-Дизайн" та "Bella Letto" , & nbsp; нагадують структуру зміїної шкіри. Довговічне порошкове покриття не мають аналогів на українському ринку. Дана структура покриття робить металевий виріб більш приємним на дотик, м'яким і ніжним на вигляд.

колір зміїна шкіра

В якості основи під & nbsp; матрац & nbsp; наспіл металевий каркас. & nbsp; Його надійність і міцність гарантують тривалий термін експлуатації.

При виготовленні ліжка "Діана двоярусне на дерев'яних ніжках" & nbsp; використаний екологічно чистий високоміцний прокатний метал товщиною 1,2 мм. & nbsp; Легка і надійна конструкція, елементи якої з'єднані клиноподібним замком, покрита порошковою фарбою & nbsp; & laquo; Evrospektr & raquo; виробництва Франції, яка гарантує виробу привабливий зовнішній вигляд на довгі роки & nbsp; і зручність в експлуатації.

Метал, & nbsp; з якого зроблена розбірна металева двоярусна ліжко "Діана двоярусне на дерев'яних ніжках", пройшов всі екологічні тести, & nbsp; тому така металеве ліжко безпечна для екології та здоров'я людини. & nbsp; Каркас двох'ярусної металевого ліжка "Діана" & nbsp; зроблений з порожніх труб, що надає йому маленьку масу і високу міцність самої металевого ліжка.

Габар ітние розміри ліжка: < table style = "margin-left: auto; margin-right: auto;" border = "1"> Висота від підлоги до підстави, мм Відстань між ярусами, мм Загальна висота ліжка, мм 250 970 2070 < / table>

Всі металеві ліжка & nbsp; "Метал-Дизайн" для збереження довговічності & nbsp; ортопедичного матраца < / A>, а так само для створення додаткової рівній твердій майданчики під матрац можливо укомплектувати підкладкою з листа ДВП . & Nbsp; Це також & nbsp; буде & nbsp; сприяти цілісності і жорсткості основи & nbsp; ліжка для забезпечення правильного використання пружинного блоку . Така підстава підходить як для матраців на пружинному блоці "Боннель" , & nbsp; так і матраців на пружинному блоці" Покет Спрінг "(незалежному) . Крім того, збільшиться термін експлуатації & nbsp; безпружинних матраців , що не буде & nbsp; западин і горбів як від ламельного підстави.

<

Характеристики

Країна виробникУкраїна
Ліжко з ящикамиНі

Відгуки

Напишіть відгук

Металева двоярусна ліжко Діана на дерев'яних ніжках

Металева двоярусна ліжко Діана на дерев'яних ніжках

Тип ліжка: Односпальне, двоярусна, розбірна

Ящик для білизни: & nbsp; Відсутня

Матеріал: & nbsp ; Метал, ніжки з дерева

Гарантія: & nbsp; 18 міс

Аксесуари

30 інших товарів в цій категорії:

Доставка БЕЗКОШТОВНО!

  • по Сумам 
    при купівлі від 1000 грн

  • По Україні від 5000 грн*

  • доставляємо Новою Поштою

  • доставляємо Міст Экспресом

Оплата

  • При отриманні товару (Суми)

  • Передплата в нашому магазині (готівкою або через термінал)

  • Наложеним платежем (передплата 10%)

  • Приват 24

  • По рахунку від ПП

  • Через LiqPay з будь-якої карти

  • Розстрочка, оплата частинами

  • Знижка 5% для УБД АТО та ООС

Переглянуті товари