Металеве ліжко Toskana (Тоскана) Bella Letto

Металлическая кровать Toskana (Тоскана) Bella Letto Збільшити для перегляду

Під замовлення

Рейтинг 

10 625 грн.

Bella Letto

  • Так
  • Ні

Тип ліжка: двоспальне

Ящик для білизни: Відсутній

Матеріал: Метал

Гарантія: 18 міс

Інформація

Металеве ліжко Toskana (Тоскана) Bella Letto

Дуже екстравагантна модель. Дуже символічна. Адже кільце, як замкнута окружність символізує цілісність і єдність. Воно не має ні початку ні кінця, тому часто асоціюється з вічністю і нескінченністю. Кільце уособлює зв'язок, союз або обітницю. Ось чому це символ любові і подружнього щастя. Зверніть увагу на додаткові декоративні деталі, унікальні плетені завитки, недбало обвивають вертикальні опорні стовпи з навершиями. Вони, немов гілки виноградної лози, в'ються і тягнуться до сонця. Виноградна лоза - це символ родючості і достатку. Так що ця ліжко - не просто красиве виріб з металу, вона, як предмет мистецтва, несе в собі якийсь таємний романтичний сенс.

За своїм смаком або естетичним перевагам Ви можете купити металеве ліжко Toskana (Тоскана) Bella Letto в одному з пропонованих кольорів:

 width =

Пропонуємо розглянути нове порошкове покриття "Зміїна шкіра" для металевих ліжок "Метал-Дизайн" та "Bella Letto" , що нагадують структуру зміїної шкіри. Довговічне порошкове покриття що не мають аналогів на українському ринку. Дана структура покриття робить металевий виріб більш приємним на дотик, м'яким і ніжним на вигляд. Вартість забарвлення ліжка в кольори " Зміїна шкіра "обговорюється додатково, але зазвичай становить близько 500 грн.

 колір зміїна шкіра

В якості основи під матрац наспіл металевий каркас. Його надійність і міцність гарантують тривалий термін експлуатації.

При виготовленні ліжка Toskana (Тоскана) Bella Letto використаний екологічно чистий високоміцний прокатний метал товщиною 1 , 2 мм. Легка і надійна конструкція, елементи якої з'єднані клиноподібним замком, по крита порошковою фарбою «Evrospektr» виробництва Франції, що гарантує виробу привабливий зовнішній вигляд на довгі роки і зручність в експлуатації.

Метал, з якого зроблена металеве ліжко Toskana (Тоскана) Bella Letto , пройшов всі екологічні тести, тому така металеве ліжко безпечна для екології та здоров'я людини. Каркас металевого ліжка Toskana (Тоскана) Bella Letto зроблений з порожніх труб, що надає йому маленьку масу і високу міцність самої металевого ліжка.

Відстань між металевими ламелями підстави під матрац (каркаса) становить 3,5 см, в центрі розташовані три додаткові опорні ніжки.

Габаритні розміри ліжка на дерев'яних ніжках Toskana (Тоскана) Bella Letto :

Висота від підлоги до підстави, мм Висота узголів'я (спинки), мм Висота ізножья (спинки), мм
250 1200 850 < / tbody>

Всі металеві ліжка "Метал-Дизайн" для збереження довговічності ортопедичного матраца , а так само для створення додаткової рівній твердій майданчики під матрац можливо укомплектувати підкладкою з листа ДВП . Це також буде сприяти цілісності і жорсткості основи ліжка для забезпечення правильного використання пружинного блоку. Така підстава підходить як для матраців на пружинному блоці "Боннель" , так і матраців на пружинному блоці" Покет Спрінг "(незалежному) . Крім того, збільшиться термін експлуатації безпружинних матраців , НЕ буде западин і горбів як від ламельного підстави. У комплектації ліжок передбачено металевий 50 мм бортик по периметру, який зафіксує ДВП підкладку і матрац і запобіжить зсув матраца з підстави ліжка.

​​ Вартість опції ДВП підкладки:

  • ​​ На односпальне ліжко - 80 грн.
  • ​​ На двоспальне ліжко - 150 грн.

    ліжко Toskana (Тоскана) Bella Letto має невелику вагу, як для ліжка з металу, завдяки чому досить мобільна. Її можна багаторазово легко розбирати і збирати без втрати при цьому естетичних і споживчих якостей. Металеві ніжки ліжка оснащені механізмом регулювання по висоті.

    Ціна вказана без вартості матраца! В інтернет-магазині "СВІТ СНУ" Ви можете замовити матраци різного ступеня жорсткості, з різними наповнювачами за найнижчими цінами.

    при замовленні ліжка вибирайте розмір, колір, необхідність доукомплектації листом ДВП.

    Ліжко Toskana (Тоскана) Bella Letto відео: