Дерев'яне ліжко Венеція Естелла

Деревянная кровать Венеция Эстелла Збільшити для перегляду

Під замовлення

12 107 грн.

Эстелла

Тип ліжка: Односпальне, двоспальне

Ящик для білизни: & nbsp; Відсутня

Підйомний механізм: Відсутній < / p>

Матеріал: & nbsp; Бук

Інформація

Дерев'яне ліжко Венеція Естелла

Одне-Двоспальне дерев'яне ліжко Венеція & nbsp; виконана в класичному стилі, має розкішне закруглене узголів'я і ногах. Колекція ліжок Венеція від ТМ Естелла володіє особливим шармом, елегантністю, мінімалізмом. Такі ліжка приносять одне задоволення і комфорт.

Ліжко має простий, але & nbsp; привабливий сучасний дизайн, відмінною рисою якого є злегка заокруглене узголів'я.

Видима частина узголів'я складається з горизонтальних планок різної висоти.

Сховане кріплення (на ліжку ви не помітите ні шурупів ні болтів).

Ліжко пропонується & nbsp; тільки в стандартних розмірах.

Ліжко & laquo ; Венеція & raquo; виготовлена ​​з натурального дерева & ndash; українського бука. На Ваш вибір два типи матеріалу & ndash; масив і щит.

Клеєний щит & nbsp; & ndash; це деревний матеріал, що отримується в результаті склеювання між собою дерев'яних струганих брусків шириною від 10 мм до 50 мм. До його незаперечних переваг слід віднести стійкість до деформації, однорідну фактуру, абсолютну екологічність. На відміну від масивних конструкцій, клеєний щит характеризується дуже маленькою усадкою, він не деформується і не розтріскується протягом експлуатаційного строку.

Масив & nbsp; & ndash; це деревний матеріал, що отримується в результаті склеювання між собою більших дерев'яних струганих брусків. Зверніть увагу, що під масивом не слід розуміти меблі з цільного шматка дерева.

кольору ліжок Естелла

Дерев'яне ліжко & laquo; Венеція & raquo; комплектується гнутими ламелями з букової фанери товщиною 8 мм. Завдяки особливій зігнутої формі, ламелі забезпечують додатковий ортопедичний ефект і комфорт. Кількість ламелей на одне спальне місце Ви можете дізнатися з таблиці:

Додаткова інформація про ліжка Венеція: