Ортопедичний матрац Caochu Twin/Каучу Твин

Знижка! Ортопедичний матрац Caochu Twin/Каучу Твин Збільшити для перегляду

Під замовлення

24 953 грн.

23 765 грн.

Matroluxe

-4.76%

Рассчитать нестандартный размер

Жорсткість: 4/5

Висота матраца: 20 см

Навантаження на 1 спальне місце: до 170 кг

Тип пружин: Без пружин

чохол: Стрейч

чохол: Ні

Склад: Латекс натуральний, Кокосова койра, Стрейч глибокої прошивки, 

гарантія на виріб 5 років

Інформація

Ортопедичний матрац Caochu Twin/Каучу Твин

Переваги матраца Caochu Twin від виробника Matroluxe

Якщо вас мучать болі у спині, рекомендуємо купити матрац Caochu Twin від Матролюкс. Виріб володіє підвищеними ортопедичними та анатомічними властивостями. Вони досягаються завдяки чергуванню у наповненні еластичного латексу та пружної кокосової койри. Всі матеріали, використані у виробництві, володіють високою якістю і надійністю.

Переваги моделі:

  • високий рівень комфорту;
  • анатомічна підтримка;
  • об'ємний та пишний чохол;
  • екологічність та безпека наповнювачів;
  • гарантія від виробника на 5 років;
  • хвалебні відгуки покупців.

Жорсткість матраца

Виріб володіє різнобічною жорсткістю. Одна його сторона є жорсткою, а друга — помірно-жорсткою. Спати на жорстких та помірно-жорстких матрацах рекомендується людям із надмірною вагою, а також спортсменам та тим, хто веде активний спосіб життя. Наділити матрац найвищою жорсткістю вдається завдяки чергуванню таких наповнювачів, як натуральний латекс та кокосова койра. Матеріали забезпечують належну підтримку хребта, а також сприяють розслабленню м'язів після високих навантажень, отриманих протягом дня.

Кокос

Одним із наповнювачів виробу виступає кокосова койра. Це екологічно чистий матеріал, який виготовляється з кокосового волосся. Спочатку сировину вимочують у солоній воді, потім висушують та пресують у плити. Наповнювач має безліч переваг, включаючи довговічність, стійкість до плісняви, гниття, пилових кліщів і т.д. Кокос наділяє поверхню спального місця ортопедичними властивостями та сприяє збереженню природного вигину хребта.

Латекс

До складу виробу входить також натуральний латекс. Це високоеластичний спінений матеріал із молочного соку тропічної гевеї. Використання цієї сировини повністю виключає ймовірність появи в матраці пилових кліщів. Також матеріал володіє еластичністю, м'якістю і комфортабельністю. Він сприятливо впливає стан м'язів і суглобів, допомагає краще висипатися і добре почуватися протягом дня. Незважаючи на таку кількість переваг, ціна матраца Caochu Twin не є завищеною.

Тип матраца

Ця модель відноситься до категорії двосторонніх. Тобто кожна з її сторін однаково придатна для експлуатації. Також двосторонні вироби вважаються довговічнішими. Адже завдяки регулярному перевертанню наповнювачі з різних боків отримують рівноцінне навантаження. Технологи нашої фабрики рекомендують міняти сторони місцями, щоб продовжити термін експлуатації виробу та насолодитися перевагами різнобічної жорсткості.

    • Рекомендації по експлуатації і догляду за матрацом Мілан Матролюкс: < p> 1. Безпружинні ортопедичні матраци рекомендовано використовувати на рівній жорсткій поверхні або на ламелевая підставі, де відстань між ламелями не перевищує 4,5 см. Також безпружинні матраци можна використовувати з каркасами-трансформерами, так як допускається згинання матраца по довжині (крім матраців з кокосової койрой).

      2. Правильна експлуатація матраца передбачає періодичне його провітрювання і перевертання. Перевертати матрац необхідно не рідше ніж раз в 2-3 місяці, цей мінімізує усадку м'яких шарів і допоможе істотно продовжити термін її експлуатації.

      3. Уникайте попадання рідини на поверхню матраца. Матрац піддається сухому чищенню за допомогою пилососа або м'якої щітки, можливе використання коштів для чистки текстилю. Але найкраще використовувати додаткові наматрацники, які захищають поверхню матраца від вологи і забруднень.

Характеристики

ЖорсткістьПодвійна: жорсткий/екстражорсткий
ДвостороннійТак
Симетрична жорсткістьНі
Висота матрацу, см20
Навантаження на спальне місцеДо 170 кг
Тип пружинБез пружин
Ортопедичний ефектТак
Анатомічний ефектТак
Ефект зима-літоНі
Ефект пам'ятіНет
ЛатексТак
Кокосова койраТак
Циркуляція повітряТак
НаповнювачіЧехол из стрейч-жаккарда глубокой прошивки, Спанбонд, Натуральный латекс – 3 слоя, Кокосовая койра латексированная – 3 слоя, Спанбонд
Тканина чохлаТканина «Трикотаж»
ЄврокаркасНі
Згортається в рулонНі
Поставляється в вакууміНі
Країна виробникУкраїна

Відгуки

Напишіть відгук

Ортопедичний матрац Caochu Twin/Каучу Твин

Ортопедичний матрац Caochu Twin/Каучу Твин

Жорсткість: 4/5

Висота матраца: 20 см

Навантаження на 1 спальне місце: до 170 кг

Тип пружин: Без пружин

чохол: Стрейч

чохол: Ні

Склад: Латекс натуральний, Кокосова койра, Стрейч глибокої прошивки, 

гарантія на виріб 5 років

Аксесуари

30 інших товарів в цій категорії:

Доставка БЕЗКОШТОВНО!

  • по Сумам 
    при купівлі від 1000 грн

  • По Україні від 5000 грн*

  • доставляємо Новою Поштою

  • доставляємо Міст Экспресом

Оплата

  • При отриманні товару (Суми)

  • Передплата в нашому магазині (готівкою або через термінал)

  • Наложеним платежем (передплата 10%)

  • Приват 24

  • По рахунку від ПП

  • Через LiqPay з будь-якої карти

  • Розстрочка, оплата частинами

  • Знижка 5% для УБД АТО та ООС

Переглянуті товари