Ортопедичний Матрац Belsonno Oro I / Оро 1

Акція! Ортопедичний Матрац Belsonno Oro I / Оро 1 Збільшити для перегляду

Під замовлення

19 469 грн.

13 628 грн.

Belsonno

-30%

Рассчитать нестандартный размер

Жорсткість:  Середня 4 /Середня 4

Висота матрацу:  35 см

Навантаження на 1 спальне місце:  до 200 кг

Тип пружин:  Незалежні пружини збільшена кількість

Тканина чохла:  Стрейч 

Чохол що знімається:  Так

Склад:  Пінополіуретан

Інформація

Ортопедичний Матрац Belsonno Oro I / Оро 1

Матеріали матраца Oro I

    • Анатомічна піна Anatomica Unica ®
    • Високоеластична піна Compo Elastico ®
    • Незалежний пружинний блок Multipocket 1000
    • Тканина чохла - Стрейч
    • Матеріали - Пінополіуретан

Наповнення матраца Оро I

Чохол стрейч

Стрейч - легкий і водночас щільний матеріал, що містить у своєму складі натуральні волокна. Тканина добре проводить повітря і вологу, має антимікробні та антистатичні властивості і дуже практична в експлуатації. Вона майже не меніться, завдяки присутності еластичних волокон.

Анатомічна піна Anatomica Unica ®

В'язкоеластичний пористий матеріал, який за своїми якостями нагадує пінополіуретан. Використовується як проміжний настил в матраці, що надає йому додаткову м'якість і комфорт. До характеристик піни «Anatomica Unica» можна віднести гіпоалергенність, еластичність та зносостійкість.

Піна Memory Foam з ефектом пам'яті

Матеріал складається з осередків з «пам'яттю», які реагують на температуру та вагу людського тіла, ідеально підлаштовуються під його форму, точно повторюючи контури. Піна Memory Foam допомагає розподілити вагу тіла сплячої людини на більшій поверхні. Осередки з «пам'яттю» вдвічі знижують тиск голови, плечей, стегон, колін, ступнів. Для розкриття максимального ортопедичного ефекту матеріалу Memory Foam рекомендується використовувати матрац при температурі не нижче 20°С

Високоеластична піна Compo Elastico ®

Екологічний чистий матеріал, що має пористу структуру. Високоеластичний, легко набуває форми тіла. Ця новаторська суміш із спіненого поліуретану. Матеріал є нетоксичним, антистатичним не створює середовища для появи грибків та комах.

Ортопедична піна високої щільності

Спеціальний вид ортопедичної піни з високою густиною, яка повністю виготовлена ​​з оригінальних матеріалів. Ідеально підходить для надійної ортопедичної підтримки матраців. Це чудовий спосіб покращити сон, оскільки піна допомагає зменшити тиск, зберігаючи необхідну підтримку тіла. Завдяки цій піні ви отримуєте саме те, що шукали – доступне рішення, яке максимально забезпечує вам комфортний сон щоночі.

Незалежний пружинний блок Multipocket 1000

Блок складається із вузьких високих незалежних пружин у кількості 1000 шт. /м2 та діаметром всього 30 мм, що забезпечує на 53% більш точну, точкову та якісну підтримку хребта, а також дозволяє витримувати в рази більше навантаження на 1 спальне місце. По периметру блок захищений посиленим бортом із щільної піни товщиною 100 мм, що дозволяє зробити матрац на 40% більш надійним та стійким до деформації.

Єврокаркас

Посилення периметра матраца блоком пінополіуретану високої щільності, яке надає рівної форми краям матраца протягом всього терміну його експлуатації. Єврокаркас дозволяє абсолютно комфортно лягати та вставати з матраца, а під час сну усуває ефект "скочування" з краю матраца. Позитивний ефект від використання єврокаркасу можна також відзначити і в санітарно-гігієнічному плані, адже він перешкоджає проникненню значної кількості пилу та вологи у внутрішні шари матраца.


Рекомендації з експлуатації та догляду за матрацом

1. Матраци на основі пружинного блоку рекомендують використовувати на жорсткій рівній поверхні, а також на ламелевій основі, де відстань між ламелями не більше 4 см.

2. Пружинні матраци не можна згинати на довжині та ширині, це може пошкодити настили. Також не бажано стрибати на поверхні матраца.

3. Правильна експлуатація матраца передбачає періодичне його провітрювання та перевертання. Перевертайте матрац щонайменше 1 раз на 2-3 місяці, це мінімізує усадку м'яких настилів і допоможе суттєво продовжити термін служби матраца.

4. Матраци піддаються сухому чищенню за допомогою пилососа або м'якої щітки, уникайте потрапляння рідини на поверхню матраца. Для чищення поверхні матраца від дрібних забруднень можна використовувати текстиля, що чистять, з мінімальним вмістом води. Використовуйте додаткові наматрацники, які захищають поверхню матраца від забруднень і попадання вологи і Ваш матрац завжди буде чистим та свіжим.

Характеристики

ЖорсткістьЖорсткий
ДвостороннійТак
Симетрична жорсткістьТак
Висота матрацу, см35
Навантаження на спальне місцеДо 200 кг
Тип пружинНе залежні (покет)
Ортопедичний ефектТак
Анатомічний ефектТак
Ефект пам'ятіДа
ЛатексНі
Кокосова койраНі
Циркуляція повітряТак
Тканина чохлаСтрейч
ЄврокаркасТак
Згортається в рулонНі
Поставляється в вакууміНі
Країна виробникУкраїна

Відгуки

Напишіть відгук

Ортопедичний Матрац Belsonno Oro I / Оро 1

Ортопедичний Матрац Belsonno Oro I / Оро 1

Жорсткість:  Середня 4 /Середня 4

Висота матрацу:  35 см

Навантаження на 1 спальне місце:  до 200 кг

Тип пружин:  Незалежні пружини збільшена кількість

Тканина чохла:  Стрейч 

Чохол що знімається:  Так

Склад:  Пінополіуретан

30 інших товарів в цій категорії:

Доставка БЕЗКОШТОВНО!

  • по Сумам 
    при купівлі від 1000 грн

  • По Україні від 5000 грн*

  • доставляємо Новою Поштою

  • доставляємо Міст Экспресом

Оплата

  • При отриманні товару (Суми)

  • Передплата в нашому магазині (готівкою або через термінал)

  • Наложеним платежем (передплата 10%)

  • Приват 24

  • По рахунку від ПП

  • Через LiqPay з будь-якої карти

  • Розстрочка, оплата частинами

  • Знижка 5% для УБД АТО та ООС

Переглянуті товари