Ортопедичний Матрац Aloe Vera Верда

Знижка! Ортопедичний Матрац Aloe Vera Верда Збільшити для перегляду

Під замовлення

7 429 грн.

6 314 грн.

Aloe Vera

-15%

Рассчитать нестандартный размер

Жорсткість:  Висока

Висота матраца:  23 см

Навантаження на 1 спальне місце:  до 150 кг

Тип пружин:  Мікропокет 1000 шт/кв.м

Чохол:  Турецький трикотаж

Склад:  Micropocket, Синтепон, Спанбонд, Термовойлок, Трикотаж, Хот мелт, Soft Foam 2, Mono Foam

Гарантія:  5 років

Інформація

Ортопедичний Матрац Aloe Vera Верда

Двосторонній матрац, побудований за оптимальною схемою поєднанням двох пін, саме для цього пружинного блоку. також він оснащений посиленим еврокаркас і тканиною з екстрактом Алое Віра, яка зшита з настільними шарами за технологією багатошарового стежки. Аеросітка допомагає вільної циркуляції повітря усередині матраца, так що не накопичується зайва волога і не розмножуються хвороботворні організми.

Micropocket S1000 підвищує щільність спальної поверхні, рівномірно розподіляє вагу, знімає втому та впевнено занурює вас в сон. Такий матрац зручний як для однієї людини, так і для двох.

Різниця ваги між тими, хто спить на одному матраці, може становити до 40 кг. При цьому ніякий ефект «хвилі» або «гамака» не порушить ваш сон.

Подвоївши число елементів, ми не тільки створили рішення для найвибагливіших покупців, а й збільшили витривалість матраца, його стійкість до динамічних навантажень і термін експлуатації.

Унікальне наповнення матрацу доповнено турецьким трикотажем одного з найбільших в світі виробників Boyteks.

Його якість відчувається з першого дотику, а користь проявляється одразу при впливі температури тіла.

Тканина з Алое вера м'яка та приємна на дотик. Вона дарує неповторне відчуття затишку і спокою, а її властивості зберігаються протягом тривалого часу.

Основа матраца :

  • Пружинний блок Micropocket S1000 – це 1000 пружин на одне спальне місце і новий рівень комфорту. Ще більш спокійний і здоровий сон став можливим завдяки чудовій підтримці матраца та його точній адаптації під рельєфи тіла. Ми досягли такого результату, зменшив діаметр пружин і збільшив їх кількість у 2 рази в порівнянні зі стандартним пружинним блоком.
  • Soft Foam 2 - Нове покоління сучасного надм’якого пінополіуретану має ніжну структуру та приємну пружність. Матеріал допомагає розслабити м'язи, дарує відчуття «хмари», яка приємно огортає та занурює в самий безтурботний сон.
  • Mono Foam

    Піна середньої жорсткості. Матеріал має збільшений термін служби і підвищені експлуатаційні характеристики. Ми використовуємо Mono Foam для безпружинних матраців, а також в якості базової піни. Головні переваги матеріалу - високий запас зносостійкості і опір для статичних і динамічних навантажень.

  • Термовойлок - ізолюючий шар товщиною 3-4 мм, який відокремлює пружинний блок від матеріалів. Завдяки щільності і міцності термовойлок контролює однаковий тиск пружин на людське тіло по всій поверхні матраца. Таким чином матрац стає більш комфортним і зберігає потрібний рівень жорсткості. Склад термовойлока - це комбінація натуральних і регенерованих тканинних волокон, з'єднаних за допомогою температури і тиску. Матеріал екологічно безпечний і гіпоалергенний.
  • Hot melt - технологія скріплення настильних шарів термоклеем. Розплавлений в спеціальній ємності клей під тиском подається в промисловий пістолет, і потім рівномірно розпорошується у вигляді павутини. Використовуваний компанією Come-for клей екологічний, не має запаху і безпечний для вашого здоров'я.
  • Трикотаж Алое Вера - Тканина з Алое вера м'яка та приємна на дотик. Вона дарує неповторне відчуття затишку і спокою, а її властивості зберігаються протягом тривалого часу. Поєднання наповнювачів і пружинного блоку надають матрацу середню жорсткість і забезпечують неймовірний комфорт і підтримку під час сну
  • Синтепон - нетканий матеріал з об'ємною пишною структурою. Синтепон поєднує в собі м'якість і міцність, і використовується в якості наповнювача при виробництві стеганой тканини, тим самим збільшуючи м'якість вироби.
  • Спанбонд - неткане штучний матеріал широкої гами кольорів. Він поєднує міцність, легкість, зносостійкість і воздухопропускаемость. Саме завдяки цим якостям ми використовуємо спанбонд для виробництва пружинного блоку Pocket Spring. З цього матеріалу пошиті індивідуальні чохли, які захищають пружини і забезпечують головну особливість Pocket Spring - рівномірний розподіл навантаження на спину. Спанбонд має гарну теплоізоляцією, тому використовується для обшивки поверхонь матраців і пошиття знімних чохлів.

Характеристики

ЖорсткістьЖорсткий
ДвостороннійТак
Симетрична жорсткістьТак
Висота матрацу, см23
Навантаження на спальне місцеДо 150 кг
Тип пружинНе залежні (покет)
Ортопедичний ефектТак
Анатомічний ефектТак
Ефект зима-літоНі
Ефект пам'ятіНет
ЛатексНі
Кокосова койраНі
Циркуляція повітряТак
ЄврокаркасТак
Стійка до порохового кліщу тканинаТак
Згортається в рулонНі
Поставляється в вакууміНі
Країна виробникУкраїна

Відгуки

Напишіть відгук

Ортопедичний Матрац Aloe Vera Верда

Ортопедичний Матрац Aloe Vera Верда

Жорсткість:  Висока

Висота матраца:  23 см

Навантаження на 1 спальне місце:  до 150 кг

Тип пружин:  Мікропокет 1000 шт/кв.м

Чохол:  Турецький трикотаж

Склад:  Micropocket, Синтепон, Спанбонд, Термовойлок, Трикотаж, Хот мелт, Soft Foam 2, Mono Foam

Гарантія:  5 років

30 інших товарів в цій категорії:

Доставка БЕЗКОШТОВНО!

  • по Сумам 
    при купівлі від 1000 грн

  • По Україні від 5000 грн*

  • доставляємо Новою Поштою

  • доставляємо Міст Экспресом

Оплата

  • При отриманні товару (Суми)

  • Передплата в нашому магазині (готівкою або через термінал)

  • Наложеним платежем (передплата 10%)

  • Приват 24

  • По рахунку від ПП

  • Через LiqPay з будь-якої карти

  • Розстрочка, оплата частинами

  • Знижка 5% для УБД АТО та ООС

Переглянуті товари