Ортопедичний матрац Sleep&Fly Optima 2в1 Fitness

Акція! Ортопедичний матрац Sleep&Fly Optima 2в1 Fitness Збільшити для перегляду

Жорсткість: Середня/ Вище середньої

Висота матрацу: 23 см

Навантаження на 1 спальне місце: до 130 кг

Тип пружин: Незалежні пружини 3 зони жорсткості

Чохол: стрейч з віскозою і системою Clima Balance

Склад: Pocket spring 3 зони жорсткості, Єврокаркас, Піна з масажним і ортопедичним ефектами, Піна з ефектом пам`яті Memory, Термоповсть

Гарантія: 18 міс

Інформація

Ортопедичний матрац Sleep&Fly Optima 2в1 Fitness

Купівля матраца Sleep & Fly Optima 2в1 Fitness рекомендована для активних людей, які ведуть здоровий спосіб життя, що люблять спати на не занадто жорсткій поверхні. У даного матрацу з обох сторін різна жорсткість: з одного боку вона середня (3 з 5), а з іншого трохи вище середньої (4 з 5).

Піна з ефектом пам'яті - Memory

Матеріал ідеально розподіляє навантаження по поверхні матраца. Складається з мікро осередків, які здатні адаптуватися під контури тіла. Реагує на теплоту і вагу сплячої людини і в місцях максимального контакту стає м'яким і комфортним. У місцях найменшого дотику не змінює форму створюючи тим самим ефект обволікання.

Масажний і ортопедичний ефект

Для забезпечення комфорту в матраці Фітнес Оптима 2в1 застосовується високоякісна піна з масажним ефектом. Даний матеріал сприяє розслабленню м'язів і забезпечує ортопедичний ефект. Так само цей настил покращує комфортність на поверхні матраца.

Сучасна система Clima Balance

Дана система забезпечує температурний баланс незалежно від пори року. Раніше, в старіших матрацах такий ефект називали "Зима-Літо". Зараз, в більш сучасних і технологічних матрацах йому на зміну прийшла система клімат контролю - "Clima Balance".

Чохол матраца містить натуральні волокна віскози. Завдяки цьому повітря природним чином циркулює у внутрішніх шарах ортопедичного матрацу. Більше не потрібно ніяких аераторів. Чохол сам "розуміє" коли потрібно зайве тепло відвести, а коли, навпаки, необхідне тепло затримати.

Пружинна система

В даному матраці використовується ультрасучасна система підтримки "Anatomic Multy Zone 3", яка розділена на три різних рівня жорсткості.

Зона голови, шиї і плечей забезпечує правильну підтримку шийних хребців.

Зона попереку, тазу і стегон гарантує адаптацію до рухів під час сну. Виключає больові відчуття в ділянці нирок.

Зона колін, гомілки і ступень знімає напругу м'язів і покращує процес кровообігу, а також, забезпечує зручне положення і правильну підтримку даної зони. Дозволяє ефективно розслабити м'язи, виключає обмеження нервових закінчень.

Захист від продавлювання пружин

Що б пружинний блок з часом не продавлював м'які настили і не перетирав їх в матраці Sleep & Fly Optima 2в1 Fitness передбачений захист за допомогою шару термоповсті. Він також, допомагає рівномірно розподіляти вагу по поверхні.

Застосування даного матеріалу в складі ортопедичних матраців сприяє збільшенню корисного терміну екcплуатаціі.

Переваги матрацу Sleep & Fly Optima 2в1 Fitness

    • Доступна вартість при відмінній якості.
    • Чохол стрейч з віскозою і системою Clima Balance.
    • Натуральні наповнювачі - Піна з масажним і ортопедичним ефектами, Термоповсть.
    • Високотехнологічна піна Memory з ефектом пам'яті
    • Пружинний блок Pocket Spring з трьома зонами жорсткості створює оптимальну систему розподілу ваги.
    • Єврокаркас з металевою рамкою протистоїть просіданню країв матрацу.
    • Гарантія виробника 18 міс.

Матеріали

Пена с массажным и ортопедическим эффектами

Піна з масажним і ортопедичним ефектами

Піна з масажним і ортопедичним ефектами - високоеластичний матеріал спеціально створений для поліпшення ортопедичної підтримки вашого хребта. Завдяки унікальній формі піна має корисні масажними властивостями, сприяє правильному розподілу тиску на різні ділянки тіла, знімає навантаження з судин, покращує кровообіг і загальне самопочуття під час відпочинку.

Піна меморі

Піна Memory Foam - складається з осередків з «пам'яттю», які реагують на температуру і вагу людського тіла, ідеально підлаштовуються під його форму, в точності повторюючи контури. Піна Memory Foam допомагає розподілити вагу тіла сплячої людини на більшій поверхні. Осередки з «пам'яттю» вдвічі знижують тиск голови, плечей, стегон, колін, ступень. Для розкриття максимального ортопедичного ефекту матеріалу Memory Foam рекомендується використовувати матрац при температурі не нижче 20 ° С.

Усиленная система пружин Anatomic Multy Zone 3

Посилена система пружин Anatomic Multy Zone 3
Посилена система пружин Anatomic Multy Zone 3 - Трирівнева система незалежних високих пружин Anatomic Multy Zone 3, посилена по периметру рамою з прокатної сталі. Застосування високих пружин збільшує ступінь пружності матраца, тим самим підвищуючи ефективність підтримки тіла під час сну. Зональний розподіл властивостей пружинного блоку забезпечує кращу анатомічну підтримку хребта і розслаблення м'язів.

Термовойлок

Термоповсть
Термоповсть - служить бар'єром між пружинним блоком і м'якими шарами матраца, надає виробу додаткову жорсткість і пружність, забезпечує рівномірний розподіл навантаження по всій поверхні виробу. Використання цього матеріалу в складі матраца збільшує рекомендований термін його експлуатації до 10 років.

Евроборт из пены по периметру

Єврокаркас з піни по периметру
Еврокаркас з піни по периметру - борт з піни високої щільності, встановлений по периметру пружинного блоку. Він призначений для додаткового посилення країв матраца і попередження їх деформації. Завдяки застосуванню евроборта вдвічі збільшується міцність і жорсткість по периметру вироби, підтримується його правильна форма. Це продовжує термін експлуатації матраца.

Чехол матраса c климат контролем Clima Balance

Чохол матрацу c клімат контролем Clima Balance
Чохол матрацу - якісний бельгійський стрейч з вмістом віскози 38%. Завдяки натуральним волокнам повітря природним чином циркулює всередині матраца, захищаючи його від накопичення вологи і неприємних запахів. Додаткова система клімат контролю Clima Balance в складі чохла регулює температурний баланс незалежно від пори року.


Рекомендації по експлуатації і догляду за матрацом

1. Матраци на основі блоку незалежних пружин "PocketSpring" рекомендавано використовувати на рівній жорсткій поверхні або на ламелевая підставі, де відстань між ламелями не перевищує 4,5 см. Матраци можна використовувати на нерівній або гнучкою поверхні, це може пошкодити структуру матраца.

2. Що б Ваш матрац прослужив Вам довше, його потрібно періодично перевертати. Перевертайте матрац збоку на бік, а також не забувайте міняти положення "голова-ноги", це допоможе мінімізувати усадку м'яких настилів.

3. Матраци з незалежними пружинами можна згинати і згортати по довжині, це може пошкодити пружинний блок і м'які настили.

4. Матрац необхідно періодично провітрювати і чистити від пилу за допомогою пилососа або м'якої щітки. Поверхня матраца можна чистити засобами для чищення текстилю з мінімальним вмістом води. Уникайте потрапляння води на поверхню матраца.

Характеристики

ЖорсткістьПодвійна: середній/жорсткий
ДвостороннійТак
Симетрична жорсткістьНі
Висота матрацу, см23
Навантаження на спальне місцеДо 130 кг
Тип пружинНе залежні (покет)
Ортопедичний ефектТак
Анатомічний ефектТак
Ефект зима-літоКлімат контроль
Ефект пам'ятіДа
ЛатексНі
Кокосова койраНі
Циркуляція повітряТак
ЄврокаркасТак
Стійка до порохового кліщу тканинаТак
Згортається в рулонНі
Поставляється в вакууміНі
Країна виробникУкраїна

Відгуки

Напишіть відгук

Ортопедичний матрац Sleep&Fly Optima 2в1 Fitness

Ортопедичний матрац Sleep&Fly Optima 2в1 Fitness

Жорсткість: Середня/ Вище середньої

Висота матрацу: 23 см

Навантаження на 1 спальне місце: до 130 кг

Тип пружин: Незалежні пружини 3 зони жорсткості

Чохол: стрейч з віскозою і системою Clima Balance

Склад: Pocket spring 3 зони жорсткості, Єврокаркас, Піна з масажним і ортопедичним ефектами, Піна з ефектом пам`яті Memory, Термоповсть

Гарантія: 18 міс

30 інших товарів в цій категорії:

Доставка БЕЗКОШТОВНО!

  • по Сумам 
    при купівлі від 1000 грн

  • По Україні від 5000 грн*

  • доставляємо Новою Поштою

  • доставляємо Міст Экспресом

Оплата

  • При отриманні товару (Суми)

  • Передплата в нашому магазині (готівкою або через термінал)

  • Наложеним платежем (передплата 10%)

  • Приват 24

  • По рахунку від ПП

  • Через LiqPay з будь-якої карти

  • Розстрочка, оплата частинами

  • Знижка 5% для УБД АТО та ООС

Переглянуті товари