Ортопедичний матрац Shine Iris / Ірис Matroluxe

Акція! Ортопедический матрас Shine Iris / Ирис Matroluxe Збільшити для перегляду

Під замовлення

Рейтинг 

Жорсткість: М'який / Середній

Висота матраца:  20 см

Навантаження на 1 спальне місце: до 150 кг

Тип пружин: & nbsp; Без пружин

чохол: Високоякісний стрейч-жаккард на блискавці

чохо знімний: Так

Склад:  Піна ; Oxigen Foam з масажним ефектом, Natural Foam (інноваційний екологічний матеріал), Кокосова койра, Піна Memory Foam

Інформація

Ортопедичний матрац Shine Iris / Ірис Matroluxe

Має ступені жорсткості сторін - м'яку і середню (2 з 5 і 3 з 5) при класичній висоті матраца в 20 см.

матраци Шайн Мінт
 Увага! За замовчуванням, матраци поставляються в НЕ скрученому вигляді, але можуть бути скручені на вимогу для зручності транспортування.

 скручування матрац ірис

Жорсткість у матраца Ірис & nbsp, не симетрична, тобто різна з двох сторін. Одна зі сторін матраца середньої жорсткості (3 бали з 5), а друга м'яка (2 бали з 5). Матрац ортопедичний IRIS складається з декількох шарів. Ортопедичне піна Oxigen Foam розташована з одного з зовнішніх сторін матраца, вона володіє мікромассажним ефектом. Це сприяє кращому циркулювання крові і розслабленню м'язів під час сну. Після неї розташований шар кокосової койри Coconut coir - це абсолютно екологічний матеріал, що складаються з волокон кокоса і призначений для додання жорсткості спального місця. Саме та сторона матраца, ближче до якої розташований шар кокосової койри, і є більш жорсткою. Слідом після кокоса знаходиться екологічний натуральний матеріал - піна Natural Foam. Це інноваційний природний матеріал, він абсолютно гігієнічний і нешкідливий для здоров'я людини. Це найбільш товстий шар матраца, він відповідає за правильний розподіл ваги і підстроювання матраца під контури тіла. З іншого, м'якою боку матраца, зовнішнім (близьким до тіла відпочиваючого) шаром є піна з ефектом пам'яті - Memory Foam. Вона підлаштовується під контури тіла в залежності від навантаження і температури, а потім, якщо людина повертається, відновлює свою форму не відразу , а з невеликою затримкою. Це створює ефект м'якості і невагомості, благотворно впливає на кровообіг і зняття м'язової напруги, тим самим забезпечуючи неперевершений анатомічний ефект.

Чохол знімний з стрейч-жаккарда на блискавці, що дозволить без зусиль видалити з нього забруднення в разі необхідності, так само він прекрасно пропускає повітря.

Матрац Iris - це 24 години насолоди ідеальним комфортом. Шар Oxigen Foam розумно розподіляє навантаження на різні зони тіла. Додатковою комфортності моделі додає практично невагома і дивно м'яка піна & nbsp; Memory Foam, яка здатна запам'ятовувати форму вашого тіла, забезпечуючи максимальний комфрт під час сну.

 матраци Шайн

Рекомендації по експлуатації і догляду за матрацом

1. Безпружинні ортопедичні матраци рекомендовано використовувати на рівній жорсткій поверхні або на ламелевая підставі, де відстань між ламелями не перевищує 4,5 см. Також безпружинні матраци можна використовувати з каркасами-трансформерами, так як допускається згинання матраца по довжині (крім матраців з кокосової койрой).

2. Правильна експлуатація матраца передбачає періодичне його провітрювання і перевертання. Перевертати матрац необхідно не рідше ніж раз в 2-3 місяці, це мінімізує усадку м'яких шарів і допоможе істотно продовжити термін його експлуатації.

3. Уникайте попадання рідини на поверхню матраца. Матрац піддається сухому чищенню за допомогою пилососа або м'якої щітки, можливе використання коштів для чистки текстилю. Але найкраще використовувати додаткові наматрацники, які захищають поверхню матраца від вологи і забруднень.

Характеристики

ЖорсткістьПодвійна: м'який/середній
ДвостороннійТак
Симетрична жорсткістьНі
Висота матрацу, см20
Навантаження на спальне місцеДо 150 кг
Тип пружинБез пружин
Ортопедичний ефектТак
Анатомічний ефектТак
Ефект зима-літоНі
Ефект пам'ятіДа
ЛатексТак
Кокосова койраТак
Циркуляція повітряТак
НаповнювачіПена ортопедическая натуральная с массажным эффектом, кокосовая койра, пена мемори
Тканина чохлаТканина «Жакард»
ЄврокаркасНі
Стійка до порохового кліщу тканинаТак
Згортається в рулонНі
Поставляється в вакууміТак
Країна виробникУкраїна

Відгуки

Рейтинг 

Шайн ИРИС

Купил по трем причинам. Жесткость разная и для меня идеальная. Скручивание - удобно везти будет на дачу. Бесплатная доставка без предоплаты. Матрас хороший. Кокос и латекс решают.

Рейтинг 

Отзыв о матрасе ИРИС

Матрас новый, в магазине сообщили, что статистики по нему пока нет, но по характеристикам очень хороший. Это моя вторая покупка здесь, первая прошла без вопросов, поэтому доверился. Матрас приехал через неделю, пока оправдывает все ожидания. Могу рекомендовать покупки именно в этом магазине. Здесь и доставка действительно бесплатная и все по-честному. Буду заказывать еще.

Напишіть свій відгук

Напишіть відгук

Ортопедичний матрац Shine Iris / Ірис Matroluxe

Ортопедичний матрац Shine Iris / Ірис Matroluxe

Жорсткість: М'який / Середній

Висота матраца:  20 см

Навантаження на 1 спальне місце: до 150 кг

Тип пружин: & nbsp; Без пружин

чохол: Високоякісний стрейч-жаккард на блискавці

чохо знімний: Так

Склад:  Піна ; Oxigen Foam з масажним ефектом, Natural Foam (інноваційний екологічний матеріал), Кокосова койра, Піна Memory Foam

Аксесуари

30 інших товарів в цій категорії:

Доставка БЕЗКОШТОВНО!

  • по Сумам 
    при купівлі від 1000 грн

  • По Україні від 5000 грн*

  • доставляємо Новою Поштою

  • доставляємо Міст Экспресом

Оплата

  • При отриманні товару (Суми)

  • Передплата в нашому магазині (готівкою або через термінал)

  • Наложеним платежем (передплата 10%)

  • Приват 24

  • По рахунку від ПП

  • Через LiqPay з будь-якої карти

  • Розстрочка, оплата частинами

  • Знижка 5% для УБД АТО та ООС

Переглянуті товари