Ортопедичний матрац R2 Regeneration

Акція! Ортопедический матрас R2 Regeneration Збільшити для перегляду

Під замовлення

14 450 грн.

10 260 грн.

Regeneration

-29%

  • Жорсткість: Середній 3 / Середній 3
  • Висота матраца :  25 см
  • Навантаження на 1 спальне місце: & nbsp; 140 кг
  • Тип пружин:  Незалежні Pocket Spring 7
  • чохол:  Тканина Crystal Blue
  • чохол: Ні
  • Склад: Тканина Crystal Blue; синтепон; флізелін; Memory Gel; Жорсткий повсть; Піна Spring Foam, Піна Soft & nbsp; Foam,  Піна Ortho ;

Еще фото:

Інформація

Ортопедичний матрац R2 Regeneration

Ортопедичний матрац Regeneration R 2 створений, щоб наповнити сон здоров'ям. Незалежні пружини Pocket Spring Sky 7 підлаштуються під вашу фігуру, а 7 зон жорсткості забезпечать рівне положення хребта, в якій би позі ви не спали. Ідеальна комбінація чотирьох видів піни (Spring Foam, Soft Foam, Orto Foam і Memory Gel) допоможуть розслабитися, прийняти зручну позу і відчути розслаблення кожною клітинкою. Виріб розраховане на 140 кг ваги. Трикотаж з технологією биоритмік використовує молекули мінералів, щоб ваш організм відновлювався уві сні. Висота матраца 28 см, гарантія 5 років.

Основа матраца:

Pocket Spring Sky 7

Блок незалежних пружин із збільшеною кількістю витків. Висота блоку 18 см, а робоча амплітуда пружини в 2 рази вище, ніж в класичному Pocket Spring. Матрац ще краще підлаштовується під контури вашого тіла і підсилює анатомічний ефект. Тут реалізовано 7 зон жорсткості, які забезпечать максимально природне положення хребта під час сну. Блок Pocket Spring Sky 7 робить матрац довговічним за рахунок того, що пружини витримують більш високий тиск.

Memory Gel

Унікальний матеріал з капсулами гелю в структурі, які мають високу теплопровідність і питомою теплоємністю. Це ідеальний баланс властивостей Technogel і Visco Memory. Меморі Гель чудово повторить контури вашого тіла, і розподілить тиск. Незалежно від пори року і температури в приміщенні матрац забезпечить оптимальну терморегуляцію: в жарку пору він на деякий час залишається прохолодним, а якщо ви встанете з ліжка в холодному приміщенні, збереже температуру тіла. Безпека Memory Gel підтверджена європейським сертифікатом CertiPUR.

Orto Foam

Піна підвищеної жорсткості. Якщо ви любите спати на жорсткому матраці, зверніть увагу на моделі з прошарком Orto Foam. Такі матраци також ідеально підходять для людей з підвищеною масою тіла. Ми використовуємо цю піну не тільки в жорстких матрацах, але і в якості ортопедичної основи для більш м'яких шарів.

Soft Foam

Особлива м'яка піна. Саме вона створює ефект легкості спального місця, який багато хто цінує в матрацах.

Spring Foam

Сучасний вид пінополіуретану. Розроблено з застосуванням передових технологій. Поєднує всі то, що ви шукаєте в матраці: ортопедичні та анатомічні властивості, міцність, пружність, гіпоалергенність, зносостійкість. В Spring Foam виключена поява пилових кліщів і демодекс, так як тут немає елементів, які могли б підтримувати їх життєдіяльність. Матеріал також досить витривалий і добре сприймає циклічні навантаження.

Трикотаж з технологією Біоритмик

Ця технологія спрямована на підвищення якості та відновлювальних властивостей сну. Компанія Come-for розробила серію матраців з інтегрованими в тканину молекулами мінералів: лимонита, іонізованого кремнію і магнію. Цілющий вплив цих речовин на організм людини відомий у всьому світі. І наші клієнти тепер можуть звільнити організм від внутрішньої напруги, позбутися від негативу, зміцнити почуття самоконтролю, нормалізувати біоритми і підвищити стійкість до стресу. Матраци з технологією биоритмик - це здоровий сон в абсолютному його прояві.

Термоповсть

Ізолюючий шар товщиною 3-4 мм, який відокремлює пружинний блок від матеріалів. Завдяки щільності і міцності термовойлок контролює однаковий тиск пружин на людське тіло по всій поверхні матраца. Таким чином матрац стає більш комфортним і зберігає потрібний рівень жорсткості. Склад термовойлока - це комбінація натуральних і регенерованих тканинних волокон, з'єднаних за допомогою температури і тиску. Матеріал екологічно безпечний і гіпоалергенний.

Контур 360

Каркас, розроблений компанією Come-for в відповідь на побажання клієнтів отримати максимально витривалий і тривалий у використанні матрац. Контур 360 захищає форму матраца, підвищує надійність периметра, стримуючи зовнішній і внутрішній тиск. Ширина такого каркаса на 60% більше класичного (збільшена з 50 до 80 мм.). Завдяки цьому підвищується його надійність і ресурс матраца, довше зберігається форма і характеристики.

Hot melt

Технологія скріплення настильних шарів термоклеем. Розплавлений в спеціальній ємності клей під тиском подається в промисловий пістолет, і потім рівномірно розпорошується у вигляді павутини. Використовуваний компанією Come-for клей екологічний, не має запаху і безпечний для вашого здоров'я.

Спанбонд

Нетканий штучний матеріал широкої гами кольорів. Він поєднує міцність, легкість, зносостійкість і повітропроникність. Саме завдяки цим якостям ми використовуємо спанбонд для виробництва пружинного блоку Pocket Spring. З цього матеріалу пошиті індивідуальні чохли, які захищають пружини і забезпечують головну особливість Pocket Spring - рівномірний розподіл навантаження на спину. Спанбонд має гарну теплоізоляцією, тому використовується для обшивки поверхонь матраців і пошиття знімних чохлів.

Синтепон

Нетканий матеріал з об'ємною пишною структурою. Синтепон поєднує в собі м'якість і міцність, і використовується в якості наповнювача при виробництві стьобаної тканини, тим самим збільшуючи м'якість вироби.

  • Рекомендації по експлуатації і догляду за матрацом

    1. Матраци на основі блоку незалежних пружин рекомендовано використовувати на рівній жорсткій поверхні або на ламелевая підставі, де відстань між ламелями не перевищує 4,5 см. Матраци можна використовувати на нерівній або гнучкою поверхні, це може пошкодити структуру матраца.

    2. Щоб Ваш матрац прослужив Вам довше, його потрібно періодично перевертати. Перевертайте матрац збоку на бік, а також не забувайте міняти положення "голова-ноги", це допоможе мінімізувати усадку м'яких настилів. < p> 3. Матраци з незалежними пружинами можна згинати і згортати по довжині, це може пошкодити пружинний блок і м'які настили.

    4. Матрац необхідно періодично провітрювати і чистити від пилу за допомогою пилососа або м'якої щітки. Поверхня матраца можна чистити засобами для чищення текстилю з мінімальним вмістом води. Уникайте потрапляння води на поверхню матраца.

Характеристики

ЖорсткістьСередній
ДвостороннійНі
Симетрична жорсткістьНі
Висота матрацу, см28
Навантаження на спальне місцеДо 140 кг
Тип пружинНе залежні (покет) 7 зон
Ортопедичний ефектТак
Анатомічний ефектТак
Ефект зима-літоНі
Ефект пам'ятіДа
Кокосова койраНі
Циркуляція повітряТак
НаповнювачіСинтепон; Флизелин; Memory Gel; Жесткий войлок; Пена Spring Foam, Пена Soft Foam, Пена Ortho Foam
Тканина чохлаCrystal Blue с микромассажем
ЄврокаркасТак
Стійка до порохового кліщу тканинаТак
Ручки для перевертанняНі
Згортається в рулонНі
Поставляється в вакууміНі
Країна виробникУкраїна

Відгуки

Напишіть відгук

Ортопедичний матрац R2 Regeneration

Ортопедичний матрац R2 Regeneration

  • Жорсткість: Середній 3 / Середній 3
  • Висота матраца :  25 см
  • Навантаження на 1 спальне місце: & nbsp; 140 кг
  • Тип пружин:  Незалежні Pocket Spring 7
  • чохол:  Тканина Crystal Blue
  • чохол: Ні
  • Склад: Тканина Crystal Blue; синтепон; флізелін; Memory Gel; Жорсткий повсть; Піна Spring Foam, Піна Soft & nbsp; Foam,  Піна Ortho ;

Аксесуари

30 інших товарів в цій категорії:

Доставка БЕЗКОШТОВНО!

  • по Сумам 
    при купівлі від 1000 грн

  • По Україні від 5000 грн*

  • доставляємо Новою Поштою

  • доставляємо Міст Экспресом

Оплата

  • При отриманні товару (Суми)

  • Передплата в нашому магазині (готівкою або через термінал)

  • Наложеним платежем (передплата 10%)

  • Приват 24

  • По рахунку від ПП

  • Через LiqPay з будь-якої карти

  • Розстрочка, оплата частинами

  • Знижка 5% для УБД АТО та ООС

Переглянуті товари