Дерев'яне ліжко Діана Естелла

Деревянная кровать Диана Эстелла Збільшити для перегляду

Під замовлення

15 586 грн.

Эстелла

Тип ліжка: Односпальне, двоспальне

Ящик для білизни: & nbsp; Відсутня

Підйомний механізм: Відсутній < / p>

Матеріал: & nbsp; Бук

Інформація

Дерев'яне ліжко Діана Естелла

Одне-Двоспальне дерев'яне ліжко Діана & nbsp; може бути виконана в будь-якому кольорі, що сприяє ще більшому її сполучуваності з іншими меблями Вашої спальні. Її мінімалістичний дизайн не містить нічого зайвого, а тому таке ліжко стане невід'ємною частиною Вашого життя, який би ремонт Ви не зробили і як би не обставили свою спальню.

В дизайні цьому ліжку тон задають плавність ліній і округлість форм .

Названа на честь Діани - Богині світла, життя і любові - це ліжко відрізняється м'якістю ліній і округлістю форм. Плавні закруглення спинок, лаконічність дизайну, відсутність нагромаджень елементів створюють атмосферу спокою, затишку і комфорту. Ця ліжко стане прикрасою спальні практично будь-який стилістичної спрямованості.

Ліжко & laquo; Діана & raquo; виготовлена ​​з натурального дерева, пропонується в 8 різних відтінках і різних варіантах розмірного ряду. Може бути як односпальним, так і двоспальним. Комплектується спинкою тільки стандартної висоти.

Сховане кріплення (на ліжку ви не помітите ні шурупів ні болтів).

Ліжко пропонується & nbsp; тільки в стандартних розмірах.

Ліжко & laquo; Діана & raquo; виготовлена ​​з натурального дерева & ndash; українського бука. На Ваш вибір два типи матеріалу & ndash; масив і щит.

Клеєний щит & nbsp; & ndash; це деревний матеріал, що отримується в результаті склеювання між собою дерев'яних струганих брусків шириною від 10 мм до 50 мм. До його незаперечних переваг слід віднести стійкість до деформації, однорідну фактуру, абсолютну екологічність. На відміну від масивних конструкцій, клеєний щит характеризується дуже маленькою усадкою, він не деформується і не розтріскується протягом експлуатаційного строку.

Масив & nbsp; & ndash; це деревний матеріал, що отримується в результаті склеювання між собою більших дерев'яних струганих брусків. Зверніть увагу, що під масивом не слід розуміти меблі з цільного шматка дерева.

кольору ліжок Естелла

Дерев'яне ліжко & laquo; Діана & raquo; комплектується гнутими ламелями з букової фанери товщиною 8 мм. Завдяки особливій зігнутої формі, ламелі забезпечують додатковий ортопедичний ефект і комфорт. Кількість ламелей на одне спальне місце Ви можете дізнатися з таблиці:

Відстань між ламелями: 7 см. 4 см. 2.5 см
/ Strong>
  • Високі експлуатаційні властивості, букової меблів досягається за рахунок міцності деревини бука.
  • Приємний малюнок текстури деревини вдало підкреслює тонування.
  • Сховане кріплення деталей ліжка розроблений на основі фізичних властивостей деревини бука.
  • Несучі елементи каркаса ліжка виготовлені з вологостійкої фанери і тому не ламаються і мають високу міцність.

    Технічні характеристики ліжка & nbsp; Рената