Дерев'яне ліжко Титан Естелла

Деревянная кровать Титан Эстелла Збільшити для перегляду

Під замовлення

9 053 грн.

Эстелла

Тип ліжка: двоспальне

Ящик для білизни: & nbsp; Відсутня

Підйомний механізм: Відсутній

Матеріал: & nbsp; Бук

Інформація

Дерев'яне ліжко Титан Естелла

Шлюбне дерев'яне ліжко Титан & nbsp; виконана в мінімалістичному & nbsp; стилі, має масивне нахилене узголів'я. ського бука. Такі ліжка приносять одне задоволення і комфорт.

Ліжко має простий, але & nbsp; привабливий сучасний дизайн, відмінною рисою якого є міць і масивність. & Nbsp; Простий, навіть в чомусь грубий дизайн, низький изножье, геометричність ліній створюють відчуття надійності і грунтовності. Масивна міцна конструкція витримає високі навантаження.

Особлива увага & nbsp; рекомендуємо звернути на специфічний нахил спинки ліжка, який дозволяє зручно розташовуватися при читанні або перегляді телевізора. Ця модель відмінно впишеться в інтер'єр, виконаний в стилі мінімалізму.

Сховане кріплення (на ліжку ви не помітите ні шурупів ні болтів).

Ліжко пропонується & nbsp; тільки в стандартних розмірах.

Ліжко & laquo; Титан & raquo; виготовлена ​​з натурального дерева & ndash; українського бука. На Ваш вибір два типи матеріалу & ndash; масив і щит.

Клеєний щит & nbsp; & ndash; це деревний матеріал, що отримується в результаті склеювання між собою дерев'яних струганих брусків шириною від 10 мм до 50 мм. До його незаперечних переваг слід віднести стійкість до деформації, однорідну фактуру, абсолютну екологічність. На відміну від масивних конструкцій, клеєний щит характеризується дуже маленькою усадкою, він не деформується і не розтріскується протягом експлуатаційного строку.

Масив & nbsp; & ndash; це деревний матеріал, що отримується в результаті склеювання між собою більших дерев'яних струганих брусків. Зверніть увагу, що під масивом не слід розуміти меблі з цільного шматка дерева.

кольору ліжок Естелла

Дерев'яне ліжко & laquo; Титан & raquo; комплектується гнутими ламелями з букової фанери товщиною 8 мм. Завдяки особливій зігнутої формі, ламелі забезпечують додатковий ортопедичний ефект і комфорт. Кількість ламелей на одне спальне місце Ви можете дізнатися з таблиці:

Відстань між ламелями: 7 см. 4 см. 2.5 см
Довжина спального місця: 190 см. 14 шт. Високі експлуатаційні властивості, букової меблів досягається за рахунок міцності деревини бука.
  • Приємний малюнок текстури деревини вдало підкреслює тонування.
  • Сховане кріплення деталей ліжка розроблений на основі фізичних властивостей деревини бука.
  • Несучі елементи каркаса ліжка виготовлені з вологостійкої фанери і тому не ламаються і мають високу міцність.

    Технічні характеристики ліжка & nbsp; Титан