Дерев'яне ліжко Нота Плюс Естелла

Деревянная кровать Нота Плюс Эстелла Збільшити для перегляду

Під замовлення

7 648 грн.

Эстелла

Тип ліжка: & nbsp; Односпальне (дитяча)

Ящики для білизни: & nbsp; Доступні як опція

підйомний механізм: Відсутній

Матеріал: & nbsp; Бук

Інформація

Дерев'яне ліжко Нота Плюс Естелла

Дерев'яне ліжко "Нота плюс" & nbsp; - це чудова і популярна модель ліжка для дітей. Її плавні округлі лінії - головна відмінність від моделі Нота . Володіючи місткими ящиками, дана ліжко допоможе Вам компактно розмістити Ваші речі в спальні. Захисна спинка подарує відчуття тепла і комфорту, навіть у найлютіші морози.

& laquo; Нота Плюс & raquo; - більш вишуканий варіант ліжка & laquo; Нота & raquo ;. Основна відмінність в округлості ліній спинок, що пом'якшує загальний вигляд і додає відчуття тепла і комфорту.

Ця модель, так само як і & laquo; Нота & raquo; , оснащена додатковою захисною спинкою від холодної стіни і ортопедичними гратами. Виконана з натурального дерева.

За додаткову плату до ліжка & laquo; Нота Плюс & raquo; можна придбати висувні ящики на коліщатах для білизни, лицьова частина яких виготовлена ​​з дерева, а внутрішня - з ДСП. За бажанням, обидві частини можуть бути виконані з натурального дерева. Купуйте ліжко & laquo; Нота Плюс & raquo; разом з висувними ящиками, це більш зручно.

Всі виступаючі конструктивні елементи мають незначні заокруглення, що робить ліжко безпечнішою для дітей.

Сховане кріплення (на ліжку ви не помітите ні шурупів ні болтів).

Ліжко пропонується & nbsp; тільки в стандартних розмірах.

Ліжко дитяче дерев'яна & nbsp; & laquo; Нота плюс & raquo; виготовлена ​​з натурального дерева & ndash; українського бука. На Ваш вибір два типи матеріалу & ndash; масив і щит.

Клеєний щит & nbsp; & ndash; це деревний матеріал, що отримується в результаті склеювання між собою дерев'яних струганих брусків шириною від 10 мм до 50 мм. До його незаперечних переваг слід віднести стійкість до деформації, однорідну фактуру, абсолютну екологічність. На відміну від масивних конструкцій, клеєний щит характеризується дуже маленькою усадкою, він не деформується і не розтріскується протягом експлуатаційного строку.

Масив & nbsp; & ndash; це деревний матеріал, що отримується в результаті склеювання між собою більших дерев'яних струганих брусків. Зверніть увагу, що під масивом не слід розуміти меблі з цільного шматка дерева.

кольору ліжок Естелла

Дерев'яне ліжко & laquo; Нота плюс & raquo; комплектується гнутими ламелями з букової фанери товщиною 8 мм. Завдяки особливій зігнутої формі, ламелі забезпечують додатковий ортопедичний ефект і комфорт. Кількість ламелей на одне спальне місце Ви можете дізнатися з таблиці:

Відстань між ламелями: 7 см. 4 см.
Довжина спального місця: 190 см. 14 шт. 18 шт.
200 см. 16 шт. 20 шт.


Переваги дерев'яних ліжок Естелла
  • Дерев'яні ліжка фабрики Естелла виробляються на автоматизованій лінії і мають & nbsp; кілька етапів контролю якості < / strong>
  • Високі експлуатаційні властивості букової меблів досягається за рахунок міцності деревини бука.
  • Приємний малюнок текстури деревини вдало підкреслює тонування.
  • Сховане кріплення деталей ліжка розроблений на основі фізичних властивостей деревини бука.

    Технічні характеристики ліжка "Нота плюс"
    • Односпальне дитяча & nbsp; ліжко з натруального дерева;
    • Матеріал ліжка: меблевий буковий щит або масив бука (на вибір);
    • Підстава: ортопедичний каркас з буковими ламелями;
    • Наявність додаткової планки безпеки (за бажанням);
    • 8 варіантів кольорів: & nbsp; венге , темний горіх, натуральний бук, горіх, & nbsp; махонь , вільха, каштан, білий;
    • нетоксичні лаки;
    • Ящики для білизни: висувні (продаються окремо);
    • Гарантія - 18 місяців.

      Габарити ліжка ліжка "Нота плюс" h3 class = "h3main"> Шухляда для білизни

      Пам'ятайте, що у вартість ліжка "Нота плюс" за замовчуванням & nbsp; не входить висувні ящики для білизни (короб), але Ви можете їх дозаказать. Лицьова частина їх виготовлена ​​з дерев'яного щита або масиву (в залежності від матеріалу, який Ви оберете), а внутрішні стінки - з ДСП. За бажанням замовника, весь ящик може бути виготовлений з натурального дерева. & Nbsp;

       ящики для білизни  де ящики для білизни

      Додаткова інформація про ліжка" Нота плюс ":
      • ліжко проводиться з довжиною спального місця 190 або 200 см, що не впливає на вартість ліжка;
      • Є можливість вибору відстані між ламелями.
      • При бажанні можна & nbsp; замовити ліжко в білому кольорі , при цьому вартість збільшується на 25% (у зв'язку зі складною технологією фарбування ліжка в кілька етапів);
      • на ліжко Естелла "Нота плюс" поширюється офіційна гарантія 18 місяців від виробника. Гарантійний талон знаходь ться в упаковці ліжка;
      • Ліжко Нота плюс & nbsp; поставляється покупцю в розібраному вигляді (2 картонні упаковки з фірмовим логотипом та заводської маркуванням) і вимагає кваліфікованої збірки.
      • Ви можете замовити у нас збірку ліжка у Вас вдома (+ 6% від ціни ліжка)

        Ціна вказана без вартості матраца! & nbsp; В інтернет-магазині "СВІТ СНУ" & nbsp; Ви можете & nbsp; замовити дитячі матраци & nbsp; різного ступеня жорсткості, з різним наповненням & nbsp; за найнижчими цінами.

        Відео збірки ліжка двох'ярусної дерев'яної "Нота Плюс" Естелла