Металеве ліжко Firenze (Флоренція) Bella Letto

Металлическая кровать Firenze (Флоренция) Bella Letto Збільшити для перегляду

Під замовлення

11 585 грн.

Bella Letto

  • Так
  • Ні

Тип ліжка: двоспальне

Ящик для білизни: Відсутній

Матеріал: Метал

Гарантія: 18 міс

Інформація

Металеве ліжко Firenze (Флоренція) Bella Letto

Ажурна ліжко і не менш символічна. Два кільця - символ любові і міцності відносин. На вигляд - тендітна, проте, досить міцна. Металевий каркас і узголів'я, изножье міцно з'єднані між собою. Тому дана модель відмінно підходить для будинків відпочинку і приватних готелів. Придивитися до неї варто і батькам чудний принцеси, так як ця ліжко прикрасить інтер'єр дитячої для дівчинки в замковому стилі. Подивіться на навершя, вони в формі конічних шпилів замків. Так і хочеться зануритися в казку. Навколо прозорі шифонові завіски і рюші, суцільна романтика. Ця модель виглядає чудово і в темному і в світлому відтінках.

За своїм смаком або естетичним перевагам Ви можете купити металеве ліжко Firenze (Флоренція) Bella Letto в одному з пропонованих кольорів: < / p>

 width =

Пропонуємо розглянути нове порошкове покриття "Зміїна шкіра" для металевих ліжок "Метал-Дизайн" та "Bella Letto" , що нагадують структуру зміїної шкіри. Довговічне порошкове покриття не мають аналогів на українському ринку. Дана структура покриття робить металевий виріб більш приємним на дотик, м'яким і ніжним на вид. Вартість забарвлення ліжка в кольори "Зміїна шкіра" обговорюється додатково, але зазвичай сос авляются близько 500 грн.

колір зміїна шкіра

В якості основи під матрац наспіл металевий каркас. Його надійність і міцність гарантують тривалий термін експлуатації.

При виготовленні ліжка Firenze (Флоренція) Bella Letto використаний екологічно чистий високоміцний прокатний метал товщиною 1,2 мм . Легка і надійна конструкція, елементи якої з'єднані клиноподібним замком, покрита порошковою фарбою «Evrospektr» виробництва Франції, яка гарантує виробу привабливий зовнішній вигляд на довгі роки і зручність в експлуатації.

Метал, з якого зроблена металеве ліжко Firenze (Флоренція) Bella Letto , пройшов всі екологічні тести, тому така металеве ліжко безпечна для екології та здоров'я людини. Каркас металевого ліжка Firenze (Флоренція) Bella Letto зроблений з порожніх труб, що надає йому маленьку масу і високу міцність самої металевого ліжка.

Відстань між металевими ламелями підстави під матрац (каркаса) становить 3,5 см, в центрі розташовані три додаткові опорні ніжки.

Габаритні розміри ліжка на дерев'яних ніжках Firenze (Флоренція) Bella Letto : < table style = "margin-left: auto; margin-right: auto;" border = "1"> Висота від підлоги до підстави, мм Висота узголів'я (спинки), мм Висота ізножья (спинки), мм 250 1200 880 < / tbody>

Всі металеві ліжка "Метал-Дизайн" для збереження довговічності ортопедичного матраца < / a>, а так само для створення додаткової рівній твердій майданчики під матрац можливо укомплектувати підкладкою з листа ДВП . Це також буде сприяти цілісності і жорсткості основи ліжка для забезпечення правильного використання пружинного блоку. Така підстава підходить як для матраців на пружинному блоці "Боннель" , так і матраців на пружинному блоці" Покет Спрінг "(незалежному) . Крім того, збільшиться термін експлуатації безпружинних матраців , що не буде западин і горбів як від ламельного підстави. У комплектації ліжок передбачено металевий 50 мм бортик по периметру, який зафіксує ДВП підкладку і матрац і запобіжить зсув матраца з підстави ліжка.

​​ Вартість опції ДВП підкладки: < / p>

  • ​​ На односпальне ліжко - 80 грн.
  • ​​ На двоспальне ліжко - 150 грн.

    ліжко Firenze (Флоренція) < strong> Bella Letto має невелику вагу, як для ліжка з металу, завдяки чому досить мобільна. Її можна багаторазово легко розбирати і збирати без втрати при цьому естетичних і споживчих якостей. <

Характеристики

Країна виробникУкраїна
Ліжко з ящикамиНі

Відгуки

Напишіть відгук

Металеве ліжко Firenze (Флоренція) Bella Letto

Металеве ліжко Firenze (Флоренція) Bella Letto

Тип ліжка: двоспальне

Ящик для білизни: Відсутній

Матеріал: Метал

Гарантія: 18 міс

Аксесуари

30 інших товарів в цій категорії:

Доставка БЕЗКОШТОВНО!

  • по Сумам 
    при купівлі від 1000 грн

  • По Україні від 5000 грн*

  • доставляємо Новою Поштою

  • доставляємо Міст Экспресом

Оплата

  • При отриманні товару (Суми)

  • Передплата в нашому магазині (готівкою або через термінал)

  • Наложеним платежем (передплата 10%)

  • Приват 24

  • По рахунку від ПП

  • Через LiqPay з будь-якої карти

  • Розстрочка, оплата частинами

  • Знижка 5% для УБД АТО та ООС

Переглянуті товари