Металеве ліжко на дерев'яних ніжках Жозефіна

Металлическая кровать на деревянных ножках Жозефина Збільшити для перегляду

Під замовлення

Рейтинг 

10 171 грн.

Металл-Дизайн

  • 8 см
  • 3,5 см
  • Так
  • Ні

Тип ліжка: двоспальне

Ящик для білизни: Відсутній

Матеріал: Метал, Ніжки дерев'яні

Гарантія: 18 міс

Інформація

Металеве ліжко на дерев'яних ніжках Жозефіна

Жозефіна мала великий успіх, її грація і манери відповідали статусу дружини імператора, вона була створена, щоб підкорювати. Такий примхливий і величний характер і у цьому ліжку. Вона для бажаючих створити шикарний класичний інтер'єр. Узголів'я і ізножье багато прикрашені рослинними вставками і королівської лілією, а так само вензелями з декоративними наконечниками, що підкреслюють колір дерев'яних ніжок. Колір дерева ідеально поєднується з кольором металевих елементів ліжка. Можете вибрати чорний оксамит, чорну мідь, чорне золото, білий оксамит і інші - всі ці відтінки кожен по-своєму ефектні. Темні кольори забарвлення комплектуються ніжками кольору яблуня, а світлі кольори забарвлення білими.

Ця шикарна ліжко надійна і міцна, але в той же час проста і зручна.

За своїм смаком або естетичним перевагам Ви можете купити металеве ліжко на дерев'яних ніжках «Жозефіна» в одному з пропонованих кольорів:

 width =

Пропонуємо розглянути нове порошкове покриття "Зміїна шкіра" для металевих ліжок "Метал-Дизайн" та "Bella Letto" , що нагадують структуру зміїної шкіри . Довговічне порошкове покриття не мають аналогів на українському ринку. Дана структура покриття робить металеве вид лиє більш приємним на дотик, м'яким і ніжним на вигляд.

src = "/ img / cms / Metal-Design /% D0% 9C% D0% 94% D0% A4% 20% D0% AF% D0% B1% D0% BB% D0% BE% D0% BD% D1% 8F .jpg "alt =" Ніжки Яблуня "width =" 300 "height =" 150 "/>

В якості основи під матрац наспіл металевий каркас. Його надійність і міцність гарантують тривалий термін експлуатації.

При виготовленні ліжка на дерев'яних ніжках "Жозефіна" використаний екологічно чистий високоміцний прокатний метал товщиною 1,2 мм. Легка і надійна конструкція, елементи якої з'єднані клиноподібним замком, покрита порошковою фарбою «Evrospektr» виробництва Франції, яка гарантує виробу привабливий зовнішній вигляд на довгі роки і зручність в експлуатації.

Метал, з якого зроблена металеве ліжко на дерев'яних ніжках "Жозефіна" , пройшов всі екологічні тести, тому така металеве ліжко безпечна для екології та здоров'я людини. Каркас металевого ліжка на дерев'яних ніжках "Франческа" зроблений з порожніх труб, що надає йому маленьку масу і високу міцність самої металевого ліжка.

Відстань між металевими ламелями підстави під матрац (каркаса) за замовчуванням 8 см , в центрі розташована додаткова опорна ніжка. Можливо виготовлення підстави для матраца з подвоєним кількістю ламелей, в такому випадку відстань між ними складе 3,5 см. ​​Вартість такого доопрацювання для двоспальному ліжку 400 грн, для односпальним - 200 грн.

Габаритні розміри ліжка на дерев'яних ніжках Жозефіна:

Висота від підлоги до підстави, мм Висота узголів'я (спинки), мм Висота ізножья (спинки), мм
280 1000 500

Всі металеві ліжка < a href = "/ 31_metall-dizajn"> "Метал-Дизайн" для збереження довговічності ортопедичного матраца , а так само для створення додаткової рівній твердій майданчика під матрац можливо укомплектувати підкладкою з листа ДВП . Це також буде сприяти цілісності і жорсткості основи ліжка для забезпечення правильного використання пружинного блоку. Така підстава підходить як для матраців на пружинному блоці" Боннель ", та і матраців на Дерев'яні ніжки ліжка по висоті не регулюються!

Ціна вказана без вартості матраца! В інтернет-магазині "СВІТ СНУ" Ви можете замовити матраци різного ступеня жорсткості, з різними наповнювачами за найнижчими цінами.

При замовленні ліжка вибирайте розмір, колір,

Характеристики

Країна виробникУкраїна
Ліжко з ящикамиНі

Відгуки

Рейтинг 

Дуже гарне ліжко

Я в захваті! Ліжко надійне, по середині 3 опори та 4 по кутах, всього сім! Не рипить, не хитається. Дуже гарне і красиве!

Напишіть свій відгук

Напишіть відгук

Металеве ліжко на дерев'яних ніжках Жозефіна

Металеве ліжко на дерев'яних ніжках Жозефіна

Тип ліжка: двоспальне

Ящик для білизни: Відсутній

Матеріал: Метал, Ніжки дерев'яні

Гарантія: 18 міс

Аксесуари

30 інших товарів в цій категорії:

Доставка БЕЗКОШТОВНО!

  • по Сумам 
    при купівлі від 1000 грн

  • По Україні від 5000 грн*

  • доставляємо Новою Поштою

  • доставляємо Міст Экспресом

Оплата

  • При отриманні товару (Суми)

  • Передплата в нашому магазині (готівкою або через термінал)

  • Наложеним платежем (передплата 10%)

  • Приват 24

  • По рахунку від ПП

  • Через LiqPay з будь-якої карти

  • Розстрочка, оплата частинами

  • Знижка 5% для УБД АТО та ООС

Переглянуті товари