Металеве ліжко Ніколь

Металлическая кровать Николь Збільшити для перегляду

Під замовлення

5 810 грн.

Металл-Дизайн

  • 8 см
  • 3,5 см
  • Так
  • Ні

Тип ліжка: Одно-Двоспальне

Ящик для білизни: Відсутній

Матеріал: Метал

Гарантія: 18 міс

Інформація

Металеве ліжко Ніколь

Ця шикарна ліжко надійна і міцна, але в той же час проста і зручна.

Досить сувора і консервативна модель, але при всій своїй простоті, вона прекрасно впишеться в інтер'єр, будь то класичний напрям, або більш сучасне. Ця ліжко для тих, хто не любить багато зайвого декору, але вважає за краще елегантну стриманість. А завдяки МДФ вставок в головах, Ви прекрасно зможете підібрати і корпусні меблі в спальню, тому що малюнок на цих деталях, був обраний, один з найпопулярніших. Тумби з ящиками, мають той же малюнок на фасадах, і чудово підійдуть для створення повного комплекту. Градації розмірного ряду від 800 до 1800, допоможуть вибрати відповідний розмір ліжка, навіть в невелику спальню. Світлі ліжка комплектуються МДФ вставками клен (світло бежевий) темні - яблуня (червоно-коричневий) < За своїм смаком або естетичним перевагам Ви можете купити металеве ліжко «Ніколь» в одному з пропонованих кольорів:

 width =

пропонуємо розглянути нове порошкове покриття "Зміїна шкіра" для металевих ліжок "Метал-Дизайн" та "Bella Letto" , що нагадують структуру зміїної шкіри. Довговічне порошкове покриття не мають аналогів на українському ринку. Дана структура покриття робить металевий виріб більш приємним на о щупь, м'яким і ніжним на вигляд.

 колір зміїна шкіра

В якості основи під матрац наспіл металевий каркас. Його надійність і міцність гарантують тривалий термін експлуатації.

При виготовленні ліжка "Ніколь" використаний екологічно чистий високоміцний прокатний метал товщиною 1,2 мм. Легка і надійна конструкція, елементи якої з'єднані клиноподібним замком, покрита порошковою фарбою «Evrospektr» виробництва Франції, яка гарантує виробу привабливий зовнішній вигляд на борги роки і зручність в експлуатації.

Метал, з якого зроблена металеве ліжко "Ніколь" , пройшов всі екологічні тести, тому така металеве ліжко безпечна для екології та здоров'я людини. Каркас металевого ліжка "Ніколь" зроблений з порожніх труб, що надає йому маленьку масу і високу міцність самої металевого ліжка.

Відстань між металевими ламелями підстави під матрац (каркаса) за замовчуванням 8 см, в центрі розташована додаткова опорна ніжка. Можливо виготовлення підстави для матраца з подвоєним кількістю ламелей, в такому випадку відстань між ними складе 3,5 см. Вартість такого доопрацювання для двоспальному ліжку 400 грн, для односпальним - 200 грн.

Габаритні розміри ліжка:

Висота від підлоги до підстави, мм Висота Узголів'я (спинки), мм Висота ізножья (спинки), мм
250 1200 450 < / Td>

Всі металеві ліжка "Метал-Дизайн" для збереження довговічності ортопедичного матраца , а так само для створення додаткової рівній твердій майданчики під матрац можливо укомплектувати підкладкою з листа ДВП . Це також буде сприяти цілісності і жорсткості основи ліжка для забезпечення правильного використання пружинного блоку. Така підстава підходить як для матраців на пружинному блоці "Боннель" , так і матраців на пружинному блоці" Покет Спрінг "(незалежному) . Крім того, збільшиться термін експлуатації безпружинних матраців , що не буде западин і горбів як від ламельного підстави. У комплектації ліжок передбачено металевий 50 мм бортик по периметру, який зафіксує ДВП підкладку і матрац і запобіжить зсув матраца з підстави ліжка.

​​ Вартість опції ДВП підкладки: