Металеве ліжко Монро

Металлическая кровать Монро Збільшити для перегляду

Під замовлення

5 707 грн.

Металл-Дизайн

  • 8 см
  • 3,5 см
  • Так
  • Ні

Тип ліжка: Одно-Двоспальне

Ящик для білизни: Відсутній

Матеріал: Метал

Гарантія: 18 міс

Інформація

Металеве ліжко Монро

Ця шикарна ліжко надійна і міцна, але в той же час проста і зручна.

Як мила й чарівна ліжко "Монро" ! Як прекрасно поєднуються разом всі деталі ажурного головах! І вензелі, і ковані кошики на струнких вертикальних прутах, і центральна розетка з рослинним декором - все це укладено в обійми ніжної полуарки. Чудово виглядає «Монро» в світлому, але і в темному - вона чудова. Приглушене світло, квіти у вазах, красива музика, в такій обстановці Монро сподобатись. Хочете створити такий інтимний інтер'єр -остановіте свій вибір на цій красуні.

«Монро міні» односпальне, набагато скромніше в оздобленні, ніж двоспальне. Але вона не втрачає свого шарму і миловидності. Декоративні навершя на ніжках надають грайливості образу. Ліжко підійде для спальні юної леді. Зараз актуальні світлі тони і провінційний стиль, так що можна «Монро міні» спробувати занурити в атмосферу романтики. Ця модель увіллється в середу будинків відпочинку, оздоровчих дитячих установ . Представлена ​​у всіх кольорах нашої палітри.

За своїм смаком або естетичним перевагам Ви можете купити металеве ліжко «Монро» в одному із запропонованих кольорів:

width =

Пропонуємо розглянути нове порошкове покриття "Зміїна шкіра" для металевих ліжок , пройшов всі екологічні тести, тому така металеве ліжко безпечна для екології та здоров'я людини. Каркас металевого ліжка "Монро" зроблений з порожніх труб, що надає йому маленьку масу і високу міцність самої металевого ліжка.

Відстань між металевими ламелями підстави під матрац (каркаса) за замовчуванням 8 см, в центрі розташована додаткова опорна ніжка. Можливо виготовлення підстави для матраца з подвоєним кількістю ламелей, в такому випадку відстань між ними складе 3,5 см. ​​Вартість такого доопрацювання для двоспальному ліжку 400 грн, для односпальним - 200 грн.

Габаритні розміри ліжка:

Це також буде сприяти цілісності і жорсткості основи ліжка для забезпечення правильного використання пружинного блоку. Така підстава підходить як для матраців на пружинному блоці "Боннель" , так і матраців на пружинному блоці" Покет Спрінг "(незалежному) . Крім того, збільшиться термін експлуатації безпружинних матраців , що не буде западин і горбів як від ламельного підстави. У комплектації ліжок передбачено металевий 50 мм бортик по периметру, який зафіксує ДВП підкладку і матрац і запобіжить зсув матраца з підстави ліжка.

​​ Вартість опції ДВП підкладки: